Bouwbedrijf
Bouwbedrijf HSB Bouw in
Volendam
<<=Terug naar plaats Volendam
Bouwbedrijf HSB Bouw
Slobbeland 10
1131AB Volendam

tel: 0299-398900

Extra informatie

Missie & Visie   
Missie 
 
Bouwbedrijf HSB Bouw ontwikkelt en realiseert in noordwest en midden Nederland duurzame projecten voor ontwikkelaars en woningbouwverenigingen. Betrokkenheid staat daarbij voorop. Onze klanten moeten altijd van ons op aan kunnen. Sociaal, nuchterheid / eenvoud, vindingrijkheid en ervaren vakmanschap staan centraal in ons handelen. Wij streven naar constante optimalisatie van rendement waardoor een gezonde continuiteit van Bouwbedrijf HSB Bouw gewaarborgd is. 
 
Visie 
 
Bouwbedrijf HSB Bouw is een zelfstandige, middelgrote en solide bouwonderneming. Bouwbedrijf HSB Bouw ontwikkelt en realiseert bouwprojecten en wil hier de beste in zijn door nauw samen te werken met klanten, leveranciers, onderaannemers en eindgebruikers. Bouwbedrijf HSB Bouw doet dit met een gedreven ondernemerszin die het welzijn en welbevinden van alle betrokkenen waarborgt. Klantgerichtheid, kwaliteitsbesef en respect voor de ander staan bij ons hoog in het vaandel. 
 
 
Veelzijdige organisatie 
 
Bouwbedrijf HSB Bouw is een middelgrote bouwonderneming die in noordwest en midden Nederland duurzame bouwprojecten ontwikkelt en realiseert. HSB heeft een platte organisatiestructuur en werkt met korte lijnen. We houden van snelle beslissingen en duidelijke communicatie naar onze medewerkers en klanten. 
 
 
Maatschappelijk betrokken ondernemen 
 
Bouwbedrijf HSB Bouw zet zich in voor maatschappelijk betrokken ondernemerschap. Maatschappelijke inspanningen maken ondernemingen waardevoller. HSB richt zich op vormen van maatschappelijk ondernemerschap die helpen om de woon- en samenlevingskwaliteit te verhogen. 
 
Bouwbedrijf HSB Bouw steunt verschillende maatschappelijke initiatieven. In de vorm van sponsorgeld, door inzet van ons netwerk, door het leveren van capaciteit of door te bouwen zonder winstoogmerk. 
 
 
Uniek woonconcept 
 
Een standaard woonconcept in de bouw is op zich niet nieuw. Een woonconcept met een zeer korte ontwikkeltijd, die flexibel is in architectuur en plattegronden en toch betaalbaar blijft, dat zijn wij nog niet tegengekomen. Onze visie is dat een standaard woonconcept hieraan zou moeten voldoen. Waarbij uw wensen exact aansluiten, deze visie hebben wij De Flexibele Standaard genoemd. 
 
Daarnaast is de Flexibele Standaard woning qua vormgeving tot in de finesses uitgewerkt. De woning is riant, comfortabel, duurzaam en wordt opgebouwd uit milieuvriendelijke materialen. De architectuur van de Flexibele Standaard is inpasbaar in elke omgeving en sluit aan op de wensen van haar toekomstige bewoners. Wij vinden het belangrijk dat de bewoners zich thuis voelen in hun nieuwe woning. Om dat te bereiken blijven wij tijdens het proces voortdurend in contact met de toekomstige bewoners. 
 
Een voorbeeld hiervan is de nieuwe woonwijk die HSB in Slootdorp heeft gerealiseerd: 15 woningen Brink te Slootdorp. Klik hier > 
En een nog te realiseren nieuwbouwwijk in Purmerend, 16 woningen Vlonderhof. De verkoop van deze woningen is inmiddels gestart. 
 
 
Laat u verrassen door de Flexibele Standaard!