Bouwbedrijf
Bouwbedrijf Chris Kappert in
Warnsveld
<<=Terug naar plaats Warnsveld

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van bouwbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de bouwbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen aannemers
VBouwbedrijf Chris Kappert
Uw regio
Postcode *
Straatnaam *
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Oppervlakte bouw
Vergunning nodig
Omschrijving
Verwachte datum
 

privacy
Bouwbedrijf Chris Kappert
Lage Weide 23
7231NN Warnsveld

tel: 0575-523735

Extra informatie

Passie voor bouwen staat bij ons voor kwaliteit, betrokkenheid en betrouwbaarheid. Want wat ons betreft is dát waar bouwen om draait: een prachtig project realiseren in nauwe samenwerking met de opdrachtgever binnen de afgesproken kaders. Ter illustratie hiervan vindt u op deze website foto’s van diverse bijzondere projecten waaraan wij mochten bouwen.   
In de afgelopen jaren hebben wij ons steeds meer toegelegd op de discipline restauratie. Door kennis en kunde en heel veel praktijkervaring, zijn wij bij uitstek in staat om verouderde, vervallen of slecht onderhouden bouwwerken in oude glorie te herstellen. Maar wij kunnen meer. Ook op het gebied van nieuwbouw hebben wij diverse prachtige villa's en landhuizen gerealiseerd; uiteraard in nauw overleg met de opdrachtgever en vaak in samenspraak met de architect. Maar ook bij uw uitbouw, aanbouw, maatwerk interieur of nieuwe badkamer kunnen wij u prima van dienst zijn. Op deze site vindt u ook hiervan diverse voorbeelden.  
 
Familiebedrijf 
 
Bouwbedrijf Chris Kappert is van oorsprong een familiebedrijf, werkzaam binnen alle disciplines van de bouw. Van de aanbouw van een serre, het renoveren van een herenhuis, het restaureren van een monumentaal pand, tot het compleet bouwen van uw droomvilla. Ons belangrijkste uitgangspunt is daarbij helder: het leveren van kwaliteit gaat boven alles. Daarom nemen wij ruim de tijd voor het inventariseren van uw wensen, het uitwerken van uw ideeën en het plannen van de werkzaamheden. En ook tijdens het bouwproces blijven wij graag met u in gesprek, zodat wij flexibel kunnen blijven inspelen op uw wensen.  
 
Klantenkring 
 
Al vanaf de prille start van ons bedrijf zijn wij sterk betrokken geweest bij de gebeurtenissen in onze nabije omgeving. Mede hierdoor mogen wij veel gerenommeerde bedrijven uit Zutphen en omgeving tot onze vaste klanten rekenen. Maar juist ook in de particuliere markt zijn wij bijzonder actief. Zo hebben wij inmiddels naast talloze verbouwingen en aanbouwen ook diverse exclusieve villa's gerealiseerd. In de afgelopen jaren hebben wij daarbij bovendien steeds meer geïnvesteerd in deskundigheid op het gebied van restauratie en renovatie. Een specialisme waarbij betrokkenheid, know-how, goede organisatie en korte communicatielijnen onmisbaar zijn. Wij zijn er trots op dat wij u op deze website hiervan verschillende prachtige voorbeelden kunnen laten zien! 
 
Maatwerk 
 
Om ook in de meest gecompliceerde bouwprocessen maatwerk te kunnen leveren, beschikt Bouwbedrijf Chris Kappert over een uitstekend uitgeruste werkplaats met een buitengewoon vakkundige bezetting. Gezien de uiteenlopende bouwprojecten wordt er in onze werkplaats van alles gefabriceerd; kozijnen, ramen, deuren, aftimmeringen, enz. Uiteraard alles op maat en conform de specificatie van onze opdrachtgevers. Bovendien is onze werkplaats ook uitstekend uitgerust voor het maken van hoogwaardige maatwerk meubels. Van een eikenhouten eettafel tot een op maat gemaakt televisiekastje, toiletmeubel of tuinbank, alles is mogelijk!  
 
Communicatie 
 
Of het nu gaat om een uitbreiding van uw garage of een complete restauratie van een rijksmonument, ons belangrijkste uitgangspunt is het leveren van kwaliteit. Goede communicatie is hiervoor uiteraard onmisbaar. Om de communicatielijnen kort te houden, is er gekozen voor een uiterst platte organisatiestructuur. Voor ieder project is er een vast aanspreekpunt, zowel op kantoor als op de bouwplaats. Met als gevolg heldere afspraken en een minimum aan misverstanden. Bovendien zijn we zo in staat de flexibiliteit te waarborgen die wij zo belangrijk vinden! 
 
 
Financieel Gezond 
 
Op maandag 8 augustus 2011 heeft Bouwbedrijf Chris Kappert de Graydon award voor financieel gezond bedrijf ontvangen. Dit betekent dat ons bedrijf behoort tot de top van financieel gezonde bedrijven in de branche! Om deze award te ontvangen moet aan strikte voorwaarden worden voldaan, gebaseerd op diverse factoren zoals omzetcijfers, jaarcijfers en betaalgedrag. Gertjan Kaart, Algemeen Directeur bij Graydon: "Met de award kunnen bedrijven zich onderscheiden ten opzichte van de concurrent. De award laat zien dat een bedrijf aan haar betalingsverplichtingen kan voldoen en dat zakenrelaties zonder zorgen met ze kunnen samenwerken."  
 
 
Certificering 
 
Om onze kwaliteit blijvend te kunnen garanderen is vernieuwing en kwaliteitsbewaking van doorslaggevend belang. Daarom zijn wij aangesloten bij Bouwend Nederland en waren wij tot de opheffing hiervan STEHA-gecertificeerd.  
 
Kennis en Kunde is van doorslaggevend belang wanneer het gaat om de restauratie van monumenten. Daarom stelt de Provincie Gelderland kwaliteitseisen aan bedrijven die aan Gelders cultureel erfgoed werken. In samenwerking met Monumentenwacht Gelderland is de kwaliteitsregeling Kennis en Kunde opgesteld, ook wel Gelderse Voet genoemd. In december 2010 is Bouwbedrijf Chris Kappert hieraan getoetst. Vanaf 1 januari 2011 is ons bouwbedrijf opgenomen in het register van deze kwaliteitsregeling (www.monumentenwacht-gld.nl) en voldoet ons bedrijf aantoonbaar aan de kwaliteitseisen die de Monumentenwacht en de Provincie Gelderland hebben geformuleerd voor werkzaamheden aan cultureel erfgoed.  
 
Bovendien zijn wij erkend BouwGarant-aannemer, het grootste keurmerk in de bouw. Bouwgarant-bouwbedrijven voldoen aan strenge eisen op het gebied van kwaliteit en betrouwbaarheid. De BouwGarant-bouwbedrijf is uiteraard in het bezit van het aannemersdiploma, beschikt over de vereiste papieren en verzekeringen en zet alle afspraken met de particuliere opdrachtgever nauwgezet op papier. Daarnaast kan alleen de BouwGarant-bouwbedrijf de VerBOUWgarantie aanbieden; een bescherming tegen de grootste financiële risico’s van een verbouwing. 
 
Daarnaast is er binnen ons bedrijf veel aandacht voor vernieuwing van onze dienstverlening. Om hieraan blijvend aandacht te besteden, zijn wij aangesloten bij het CIB, Centrum voor Innovatie van de Bouwkolom. Inmiddels hebben wij in samenwerking met het CIB een nieuwe onderhoudsservice ontwikkeld, woonzorgeloos.

Specialiteit
 • Landhuizen 
 • Verbouw en onderhoud 
 • Boerderijen 
 • Exclusieve villa's 
 • Bijzondere projecten 
 • Renovatie 
 • Meubels & Interieur 
 • Woonzorgeloos 
 • Badkamer 
 • Meubeltimmerwerk / binnentimmerwerk  
 • Alle voorkomende werkzaamheden