Bouwbedrijf
Bouwbedrijf Sleenhoff BV in
Wijchen
<<=Terug naar plaats Wijchen

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van bouwbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de bouwbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen aannemers
VBouwbedrijf Sleenhoff BV
Uw regio
Postcode *
Straatnaam *
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving
Verwachte datum
 

privacy
Bouwbedrijf Sleenhoff BV
Vijverlaan 4
6602CX Wijchen

tel: 024-6412523

Extra informatie

Als middelgrote onderneming zijn we thuis in vele faciliteiten van de bouw en het is juist deze bedrijfsomvang die ons in staat stelt dicht bij onze opdrachtgevers te staan. Met een organisatiestructuur die ruimte laat voor een open communicatie en overleg met eigen verantwoordelijkheid voor alle medewerkers, ieder met zijn eigen taken en vakgebied.   
In de loop der jaren hebben we een goede naam opgebouwd bij opdrachtgevers in een straal van 100 kilometer rond Wijchen. Door inbreng van kennis en vaardigheden heeft Bouwbedrijf Sleenhoff B.V. aangetoond een belangrijke speler op de markt te zijn. Deskundig en vakkundig, maar bovenal professioneel, met respect voor de wensen, eisen en mogelijkheden van onze opdrachtgevers. 
 
Geschiedenis 
 
Bouwbedrijf Sleenhoff BV bewijst al ruimt 60 jaar haar bestaansrecht, doordat ze zich continue ontwikkelt en uigegroeid is tot een ervaren bouwbedrijf in al haar facetten. Binnen het bedrijf is een deskundig team van medewerkers werkzaam. Iedere opdracht - Â van een enkele woning van een particulier tot een omvangrijk utiliteitsbouwproject -Â wordt op enthousiaste en adequate wijze uitgevoerd. 
 
Bouwbedrijf Sleenhoff BV vindt zijn oorsprong in het jaar 1945 in Wijchen. De zwagers Beer van der Velden en Albert Sleenhoff startten het bouwbedrijf onder de naam "Firma Van der Velden en Sleenhoff". Dit bedrijf richtte zich vooral op woningbouwprojecten, scholenbouw, boerderijen en winkelpanden. In 1966 werd de "Firma Van der Velden en Sleenhoff" ontbonden en startte Albert Sleenhoff samen met zijn zoon Tonnie Sleenhoff een nieuw bouwbedrijf. Vanaf dat moment tot januarti 2003 heeft "B.V. Bouwbedrijf A.M. Sleenhoff & Zn" ongeveer 1.500 woningen gerealiseerd. Door de jaren heeft dit bedrijf haar werkzaamheden uitgebreid. Het bedrijf specialiseerde zich, naast woningbouw, ook in de utiliteitsbouw, scholenbouw, gemeentehuizen, sportaccomodaties, winkelpanden en bedrijfshallen. 
 
Vanaf 1985 is er in het bedrijf een duidelijke verschuiving van nieuwbouw naar onderhoud en renovatie. Circa 30% van de omzet wordt momenteel behaald in onderhoud en renovatie. Belangrijke opdrachtgevers zijn gemeenten en woningbouwcorporaties 
 
Vanaf 1 januari 2003 worden de bouwactiviteiten voortgezet onder de naam Bouwbedrijf Sleenhoff BV, met Mark van Heel als directeur. Het bedrijf is gevestigd in het Gelderse Wijchen en telt 15 medewerkers in vast dienstverband. Het werkbebied beslaat de provincies Gelderland en Noord-Brabant.

Specialiteit
  • Serre  
  • Architect  
  • Bedrijfspanden  
  • Maatwerk  
  • Woningbouw  
  • Woningen