Bouwbedrijf
Bouwbedrijf Hendriks Winssen b.v in
Winssen
<<=Terug naar plaats Winssen

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van bouwbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de bouwbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen aannemers
VBouwbedrijf Hendriks Winssen b.v
Uw regio
Postcode *
Straatnaam *
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Oppervlakte bouw
Vergunning nodig
Omschrijving
Verwachte datum
 

privacy
Bouwbedrijf Hendriks Winssen b.v
Kennedysingel 84
6645 AW Winssen

tel: 0487-522700

Extra informatie

Wij zijn vanaf 1988 al in het aannemingswerk bezig als hoofdaannemer, in de particuliere sector en de utiliteitsbouw. Wij realiseren niet alleen allerhande casco bouwprojecten maar ook volledig verzorgde projecten die van A tot Z door ons worden afgehandeld en waarbij wij uw enige en solide aanspreekpunt zijn.    
Wij bouwen naar aanleiding van opdrachten en in projectontwikkeling maar ook in onderaanneming zodat ons personeel flexibel en slagvaardig wordt ingezet. 
 
Kwaliteit  
 
Voor ons betekent kwaliteit in de eerste plaats het leveren van traditioneel metsel- en timmerwerk volgens de Europese NEN-normen. Uiteraard tegen concurrerende prijzen.  
 
Maar kwaliteit is meer dan alleen deugdelijk bouwen.  
U, als klant, kunt namelijk altijd rekenen op persoonlijke service en erop vertrouwen dat we onze afspraken nakomen. Kwaliteit staat ook voor meedenken, overleggen, begeleiden en deskundig en oprecht adviseren. Bovendien kunt u van begin tot eind rekenen op één betrouwbaar aanspreekpunt.  
Desgewenst is het bij ons mogelijk te bouwen onder de bescherming van Stichting Bouw Garant of GIW garantie.