Bouwbedrijf
Bouwbedrijf KBS Bouwservice in
Woudrichem
<<=Terug naar plaats Woudrichem

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van bouwbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de bouwbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen aannemers
VBouwbedrijf KBS Bouwservice
Uw regio
Postcode *
Straatnaam *
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving
 

privacy
Bouwbedrijf KBS Bouwservice
Kloosterhof 38
4285 AX Woudrichem

tel: (0)183-307789

Extra informatie

Opdrachtgevers besluiten steeds vaker bepaalde activiteiten binnen haar organisatie buiten de deur te laten verzorgen. Deze verandering komt voort uit de behoefte om flexibeler op marktomstandigheden te kunnen reageren of omdat men niet alle kennis en kunde in huis kan en wil hebben.Kennis moet immers actueel worden gehouden en in deze tijd is dit geen sinecure.   
Bouwbedrijf KBS Bouwservice richt zich hierbij op de uitvoering (of ondersteuning hiervan) van de veelal aansprekende projecten in de: 
 
· Civiele Betonbouw 
 
· Waterbouw 
 
· Woningbouw 
 
· Utiliteitsbouw 
 
Bouwbedrijf KBS Bouwservice wil dit mogelijk maken door in de uitvoering van uw (deel)project een ervaren en gemotiveerde uitvoerder(s) in te zetten. Deze uitvoerder welke verantwoordelijk is voor de dagelijkse leiding aan medewerkers op het project heeft als primaire taak om op basis van bestek en tekeningen binnen de werkbegroting en planning het project te coördineren. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor de inzet van personeel (van diverse nationaliteiten), middelen en een doelmatige administratie inzake materiaal, materieel en tijd. Hij neemt deel aan diverse overlegvormen en is de operationele schakel tussen de organisatie, de opdrachtgever, toezichthouder, leveranciers en onderaannemers. 
 
Bouwbedrijf KBS Bouwservice vindt het vanzelfsprekend dat deze uitvoerder over een goed gevoel voor Arbo ,kwaliteit, milieu en netheid moet beschikken. Indien u als bouwondernemer een capaciteitsprobleem heeft binnen de uitvoering van een van uw projecten dan kan Bouwbedrijf KBS Bouwservice hiervoor een oplossing bieden, u kunt hier contact met ons opnemen.