Bouwbedrijf
Bouwbedrijf Ibink BV in
Zelhem
<<=Terug naar plaats Zelhem
Bouwbedrijf Ibink BV
Stikkenweg 44
7021 BN Zelhem

tel: 0314 622153

Extra informatie

Wij zijn een gecertificeerd "Erkend Hoofdaannemer" die bouwt naar uw idee. Of het nu gaat om woningbouw in de vrije sector, utiliteitsbouw, renovatie of onderhoud, wij staan tot uw beschikking. Ons bedrijf beschikt over kennis van het hele bouwproces. Er gaat zodoende weinig tijd verloren tussen het ontstaan van een idee en de uitvoering hiervan. En natuurlijk heel belangrijk: wat u ook door ons laat bouwen, u weet precies wat de kosten zijn en dat het bij u past.    
Bouwbedrijf Ibink BV bouwt naar uw idee! 
 
Bedrijfsprofiel 
 
Bouwbedrijf Ibink BV heeft een rijke historie. Op 1 oktober 1961 werd het bedrijf opgericht door dhr. A.A. Ibink, samen met zijn broer A.J. Ibink. De werkplaats was gesitueerd in Velswijk (gem. Zelhem). Na acht turbulente jaren gingen de broers uit elkaar en ging dhr. A.A. Ibink alleen verder. 
 
Eind jaren zeventig werd er naarstig gezocht naar een nieuwe locatie met een beter functionerende werkplaats. Deze werd gevonden, 28 maart 1980 verhuisde het bedrijf naar Zelhem. 
 
In 1990 komt de tweede generatie in het bedrijf, zoon F.B. Ibink komt op de loonlijst. In 1996 wordt deze mede vennoot van Aannemersbedrijf Ibink v.o.f. Op 1 oktober 2002 gaat aannemersbedrijf Ibink v.o.f. over in aannemersbedrijf Ibink BV. 
 
Op deze homepage kunt u voorbeelden van onze diensten vinden. Wij hebben voor u een collage afgeronde projecten gepresenteerd, tevens heeft u de mogelijkheid om online een offerte aan te vragen. Ook hebben wij een routeplanner naar ons bedrijf. 
 
Service 
 
Bouwbedrijf Ibink BV realiseert al meer dan 40 jaar bouwprojecten voor opdrachtgevers in alle marktsectoren. Of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie, restauratie of groot onderhoud. Wij nemen projecten aan, ontwikkelen plannen, ontwerpen en voeren uit. Precies zoals de opdrachtgever dat wenst, naar gemaakte afspraken. Bij het tot stand komen van bouwplannen vervullen wij regelmatig een adviserende functie, puttend uit een brede ervaring. Ervaring die zich vertaalt in kwaliteit!