Bouwbedrijf
Reimert Bouw en Infrastructuur in
Almere
<<=Terug naar plaats Almere
Ontvang offertes en bespaar tot 40% op diverse bouwbedrijven in
Almere en omgeving!

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Reimert Bouw en Infrastructuur
Bolderweg 14
1332 AT Almere

tel: 036-5320143

Extra informatie

In Flevoland van alle markten thuis!   
Reimert Bouw en Infrastructuur vestigde zich in 1974 in Almere en stond met het uitvoeren van het eerste bouwrijpbestek aan de wieg van de provinciale hoofdstad. Flevoland en omgeving kent voor ons dan ook geen geheimen. En dat merkt u. 
Onze kennis en ervaring in combinatie met goed opgeleide mensen en een uitgebreid materieelbestand zorgen voor tevreden klanten. Maatschappelijke betrokkenheid en het leveren van duurzame producten en diensten creëren voor u als klant net dat extra stukje meerwaarde. 
Naast wegenbouw, het bouwrijp maken van nieuwbouwlocaties en het inrichten van openbare ruimtes voert Reimert ook civiele betonbouw uit. Dit begon met het bouwen van bedieningsgebouwen van sluizen, bruggen en gemalen. In 2002 is deze tak uitgegroeid tot een volwaardig bouwbedrijf voor de woning- en utiliteitsbouw. 
Reimert is kortom een allround bouwbedrijf gevestigd in Almere met de ambitie om in Flevoland en daarbuiten van alle markten thuis te zijn in de bouwkolom. 
 
In en om Flevoland slagvaardig 
 
Reimert is groot geworden door opdrachten in de infrastructuur. Efficiëntie en inzet zijn verankerd in onze bedrijfscultuur en hebben de groei van ons bedrijf mogelijk gemaakt. 
 
Reimert is in staat om, juist bij complexe infrastructurele werken in en om Flevoland, onder hoge tijdsdruk en tegen concurrerende prijzen, de kwaliteit te leveren die u wenst. Vanuit de hoofdlocatie in Almere worden onze werknemers ondersteund door een goed bezet bedrijfsbureau en een strak georganiseerde uitvoering. 
 
Van schapenstal tot droomvilla 
 
Stakeholders worden ze in managementjargon genoemd. Vrij vertaald wordt hiermee bedoeld: ‘alle belanghebbenden’. Dat kan bij ons de particulier zijn die een droomvilla realiseert, maar ook een eindgebruiker van een schapenstal. Met deze op het eerste oog scheve vergelijking geven we aan dat wij de wensen van onze klanten op de juiste waarde in weten te schatten. Juist details bepalen tijdens de bouw het slagen van een ontwerp. Onze kracht is het constant overwegen en afwegen van belangen en deze te vertalen naar praktische oplossingen.