Bouwbedrijf
Karbouw in
Amersfoort
<<=Terug naar plaats Amersfoort
Ontvang offertes en bespaar tot 40% op diverse bouwbedrijven in
Amersfoort en omgeving!

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Karbouw
Fortranweg 4a
3821 BK Amersfoort

tel: (033) 4560220

Extra informatie

Karbouw restaureert en renoveert, bouwt en verbouwt en herontwikkelt. Van woning tot bedrijfspand en van dakkapel tot industriepark: wij zijn voor geen klant te groot en voor geen klus te klein. Kwaliteit is onze garantie; wij zorgen dat alles visueel en technisch een lange levensduur heeft.   
Over Karbouw 
 
Karbouw is een betrouwbare en deskundige partner die service en maatwerk levert. We leggen alternatieve materialen voor, houden rekening met een praktische indeling en woon- of gebruikcomfort en rekenen de financiële gevolgen van verschillende keuzes door.  
 
Wij zijn een compact bedrijf met korte lijnen, heldere communicatie en betrokken medewerkers. Karbouw denkt oplossingsgericht en heeft als doel de klant te ontzorgen. Al onze medewerkers zijn gespecialiseerd, hebben een achtergrond in de bouw en passie voor het vak. Wij zijn trots op wat we maken en werken met hart en ziel aan ieder project. 
 
Verbouwing van een klassiek pand 
 
"In oktober vorig jaar gaven wij Karbouw opdracht onze woning ingrijpend te verbouwen. Belangrijk was dat alle klassieke stijlelementen terugkwamen en het wooncomfort op het niveau van een moderne woning werd gebracht. We zijn zeer tevreden over de uitvoering van het project door Karbouw. Met heldere communicatie, grote betrokkenheid en oplossingsgericht denken werd kwalitatief hoogstaand werk afgeleverd binnen de gestelde termijn." 
 
Karbouw bouwonderneming 
 
Karbouw restaureert en renoveert, bouwt en verbouwt en herontwikkelt. Van woning tot bedrijfspand en van dakkapel tot industriepark: wij zijn voor geen klant te groot en voor geen klus te klein. Kwaliteit is onze garantie, wij zorgen dat alles visueel en technisch een lange levensduur heeft. 
 
Service en maatwerk 
 
Karbouw levert service en maatwerk. We leggen alternatieve materialen voor, houden rekening met een praktische indeling en woon- of gebruikcomfort en rekenen de financiële gevolgen van verschillende keuzes door. Bovendien kijken we verder dan het eindresultaat, bijvoorbeeld door rekening te houden met onderhoudskosten en gebruiksvriendelijkheid. 
 
Wij zijn een compact bedrijf met korte lijnen, heldere communicatie en betrokken medewerkers. Wij verplaatsen ons in u als klant en zorgen dat u vanaf het begin af aan een vast aanspreekpunt heeft. 
 
Karbouw denkt oplossingsgericht en heeft als doel de klant te ontzorgen. Dat doen we door het hele proces naar ons toe te trekken. We denken mee in de ontwerp- en ontwikkelfase, nemen al het regelwerk uit handen en kijken verder dan de oplevering. 
 
Betrouwbaar en deskundig 
 
Karbouw is een betrouwbare en deskundige partner. Wij hebben kennis van innovatieve, duurzame technieken en materialen, zetten verschillende mogelijkheden en bijbehorende kosten voor u op een rijtje en geven gevraagd en ongevraagd advies. 
 
Al onze medewerkers zijn gespecialiseerd, hebben een achtergrond in de bouw en passie voor het vak. Wij zijn trots op wat we maken en werken met hart en ziel aan ieder project. Daarnaast hebben we een netwerk van kwalitatief hoogstaande onderaannemers, architecten, adviseurs en ontwikkelaars. Met deze vakmensen werken we uitstekend samen. 
 
Karbouw is opgericht in 1989 en bestaat uit zo’n 15 werknemers. Wij zijn een erkend leerbedrijf en investeren in toekomstige collega’s in de bouwsector. Een groot deel van onze werknemers is bij ons begonnen als leerling. Karbouw is gevestigd in Amersfoort en heeft een dependance in Arnhem. 
 
Karbouw restaureert en renoveert 
 
Karbouw herstelt bestaande panden en brengt historische huizen en gebouwen terug in hun oorspronkelijk staat. Wij hebben oog voor klassieke stijlelementen, houden rekening met de oorspronkelijke bouw en weten het authentieke te behouden of terug te halen. Karbouw heeft veel ervaring op dit gebied. 
 
Bovendien denkt Karbouw mee in de planning en doen we er alles aan om de overlast voor de opdrachtgever te beperken. Bijvoorbeeld door zoveel mogelijk onderdelen te prefabriceren en door desgewenst in het weekend of ’s avonds te werken. Wij zorgen er op die manier voor dat uw woning of bedrijfsruimte snel weer leef- en werkbaar is.