Bouwbedrijf
Bouwbedrijf Selie in
Amsterdam
<<=Terug naar plaats Amsterdam
Ontvang offertes en bespaar tot 40% op diverse bouwbedrijven in
Amsterdam en omgeving!

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Bouwbedrijf Selie
Haparandaweg 9
1013BD Amsterdam

tel: 020-6881141

Extra informatie

Al sinds 1921 bouwbedrijf in Amsterdam en omstreken.   
Op onze website geven wij u graag informatie over onze specialisaties op het gebied van renovatie, restauratie, funderingstechniek, verbouwing, onderhoud en nieuwbouw. 
 
Om u onze uiteenlopende kennis en ervaring te tonen, kunt u een selectie van een aantal door ons gerealiseerde projecten vinden. 
 
Wij nodigen u van harte uit contact met ons op te nemen. Wij zijn graag bereid u het een en ander toe te lichten, of een vrijblijvende offerte uit te brengen. 
 
We opereren al sinds 1921 in Amsterdam en omstreken. Onze werkwijze is gebaseerd op kwaliteit, meedenken en duidelijkheid. Daar waar mogelijk houden we de projecten het liefst van begin tot eind onder onze verantwoording om zo tot het gewenste resultaat te kunnen komen. 
Tot onze beschikking staat een volledig ingerichte machinale werkplaats met de benodigde moderne apparatuur met eigen vaklieden, die elk project professioneel en met oog voor detail uitvoeren. Het feit dat "Amsterdam" zijn eigen detailleringen kent en soms aanpassingen aan bestaande situaties noodzakelijk zijn bij restauratie, renovatie en verbouwingen, is voor ons de drijfveer om de machinale werkplaats "up to date" te houden. 
Naast deze machinale werkplaats bestaat ons team uit vakbekwame timmerlieden, stukadoors, metselaars en tegelzetters. Bij de uitvoering van werken zijn onze werknemers uitgerust met een compleet ingerichte bus. 
Wij zijn een Fundeon erkend leerbedrijf, wat inhoudt dat wij aan diverse criteria voldoen om een leerling te mogen opleiden. De meeste van onze timmerlieden zijn door onszelf opgeleid.

Onze Diensten 
  • Renovatie 
  • Restauratie 
  • Verbouwing en Onderhoud 
  • Funderingstechniek 
  • Nieuwbouw