Bouwbedrijf
vd Leij Groep in
Amsterdam
<<=Terug naar plaats Amsterdam
Ontvang offertes en bespaar tot 40% op diverse bouwbedrijven in
Amsterdam en omgeving!

Aanschaf, installatie of inhuren van:
vd Leij Groep
Distelweg 80/B
1031HH Amsterdam

tel: 020-6360346

Extra informatie

Welkom bij vd Leij Groep    
Van der Leij Groep bestaat 40 jaar en omvat een aantal bouw-, onderhoud- en ontwikkelgerelateerde ondernemingen. Innovatie en haar toepassingsmogelijkheden in de bouwsector, evenals het actief ondersteunen van strategische allianties in de gebiedsontwikkeling en volkshuisvesting, krijgen ruime aandacht in de bedrijfsmissie. Daarbij wordt ook dagelijks invulling gegeven aan maatschappelijk ondernemerschap. 
 
Kernwaarden 
 
Waarin we geloven 
 
De kernwaarden Vertrouwd, Veelzijdig, Vakmanschap, zijn het fundament waarop ons denken en al onze handelingen zijn gebaseerd. 
 
Vertrouwd: omdat de meeste opdrachtgevers bekend zijn met onze diensten en producten, wordt onze organisatie door hen gezien als zeer solide, afspraak is afspraak! Onze medewerkers bieden wij een veilige en integere werkomgeving. Voor leveranciers is het een geruststelling dat het geleverde altijd betaald wordt. 
 
Veelzijdig: opdrachtgevers kunnen bij ons terecht voor een groot aantal verschillende werkzaamheden, onze medewerkers zijn allrounders die breed inzetbaar zijn. Medewerkers voeren gevarieerde werkzaamheden uit, daardoor is iedere opdracht voor hen een uitdaging. Van de leveranciers nemen we een uitgebreid assortiment van goederen en diensten af. 
 
Vakmanschap: aan de hand van de kwaliteit van onze afgeleverde producten en uitgevoerde diensten, kan de opdrachtgever de bekwaamheid van onze medewerkers vaststellen. Als erkend leerbedrijf dragen wij onze kennis en ervaring over aan de nieuwe generatie medewerkers. Alle producten die wij afnemen van onze leveranciers worden deskundig door ons gebruikt en geïnstalleerd, hierdoor zullen de geleverde producten kwaliteit uitstralen. De certificeringen: VCA, VCA **, ISO 9001 en ISO 14001 geven aan dat wij van veiligheid, milieu en kwaliteitsmanagement serieus werk maken, ook dat is onderdeel van vakmanschap. 
 
 
Oprichting Onderhoudspartner 
 
Vennootschap “De Onderhoudspartner” wordt opgericht. Met Onderhoudspartner kunnen huurders van woningcorporaties en institutionele beleggers klachten- en serviceonderhoud zelf inplannen op een tijdstip dat zij zelf kiezen. De ICT-omgeving zorgt voor een naadloze match met de planning van de vaklieden- en vise versa. 
 
Nieuw product Transoffice 
 
Merknaam “Transoffice” wordt in het leven geroepen. Transoffice analyseert de toekomstmogelijkheden van bestaande utiliteitsgebouwen, bouwkundig, bestemmingstechnisch en financieel, doet doelgroepen- en haalbaarheidsonderzoek, maakt een nuchtere kosten-/batenanalyse en presenteert een realistisch plan van aanpak. De realisatie geschiedt door Van der Leij Bouwbedrijven B.V. 
 
Stichting Support Anne Frank Tree 
 
De Van der Leij Groep wint de rechtszaak tegen Stichting Support Anne Frank Tree (SAFT). De stichting beschuldigde de Van der Leij Groep o.a. van het maken van een ondeugdelijke constructie voor het “steuntje in de rug” van de boom die op dat moment ziek was. De rechtbank heeft Van der Leij in het gelijk gesteld. 
 
Oprichting NADC 
 
Oprichting van NADC BV, building strategic alliances. NADC legt de relatie met het bouwen in de meest brede zin van het woord als ook de essentie van de toekomstige bouwopgave: verbinden van verschillende partijen c.q. smeden van coalities. 
 
Winnaar Gulden Feniks 
 
Van der Leij Bouwbedrijven B.V. wint met project Koningsvrouwen van Landlust de Gulden Feniks, de enige prijs die zich exclusief richt op het hergebruik van de bestaande gebouwde voorraad. De onafhankelijke stichting Nationaal Renovatie Platform (NRP) looft deze prestigieuze prijs ieder jaar uit voor de beste renovatie- en transformatieprojecten van Nederland.

Specialiteit
  • Nieuwbouw  
  • Onderhoud  
  • Renovatie  
  • Restauratie