Bouwbedrijf
Bouwbedrijf Albert de Witt in
Beek ubbergen
<<=Terug naar plaats Beek ubbergen
Ontvang offertes en bespaar tot 40% op diverse bouwbedrijven in
Beek ubbergen en omgeving!

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Bouwbedrijf Albert de Witt
De Bouwkamp 7
6576 JX Beek ubbergen

tel: (024) 6841824

Extra informatie

Welkom   
Bouwbedrijf Albert de Witt in Ooij bij Nijmegen is gespecialiseerd in verbouwingen en renovaties, maar ook voor restyling van o.a. winkels, onderhoud en utiliteitsbouw kunt u bij ons terecht. 
 
Over Aannemersbedrijf Albert de Witt 
 
B.V. Albert de Witt is een aannemersbedrijf gevestigd in Ooij bij Nijmegen. De werkzaamheden bestaan onder andere uit verbouw-, renovatie- en onderhoudwerkzaamheden aan gebouwen en woningen. Hierbij wordt gewerkt met een team van vaste medewerkers. De opdrachtgevers zijn hoofdzakelijk particulieren, bedrijven en overheidsinstellingen. 
 
Wij zijn ook vertegenwoordigd in een bouwcombinatie, namelijk BC Groenland 
Ubbergen B.V. zie ook http://www.bouwcombinatie-groenland-ubbergen.nl/ 
 
Profiel 
 
Door onze vakbekwame timmerlieden en een schare aan vaste onderaannemers, wordt naar de wensen van onze opdrachtgevers gebouwd. Een goede organisatie en korte communicatielijnen zorgen ervoor dat wij snel en goed werk kunnen verrichten voor onze opdrachtgevers. 
 
Vele jaren ervaring en een grote technische kennis van zaken geeft ons een voorsprong op de collega-, concurrent bedrijven. 
 
Doelstelling 
 
Aannemersbedrijf Albert de Witt heeft als doelstelling met een gestage groei, in de regio Nijmegen en Arnhem, bouwwerken te realiseren waardoor de continuiteit van het bedrijf gewaarborgd blijft. Kwalitiet, service en het behouden van een goede relatie met onze vaste opdrachtgevers zijn bij ons de speerpunten.