Bouwbedrijf
Bouwbedrijf van Montfort BV in
Bergeyk
<<=Terug naar plaats Bergeyk
Ontvang offertes en bespaar tot 40% op diverse bouwbedrijven in
Bergeyk en omgeving!

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Bouwbedrijf van Montfort BV
Standerdmolen 11
5571 RN Bergeyk

tel: 0497 - 573133

Extra informatie

In het begin van de jaren 70 van de vorige eeuw werd de focus van het bedrijf verlegd. Op het Brabantse platteland nam de bouw van stallen een grote vlucht. En ook Bouwbedrijf van Montfort BV legde zich met veel succes toe op deze nieuwe activiteit. Het bedrijf groeide explosief en binnen het tijdsbestek van 1 jaar was het personeels­bestand verviervoudigd tot 40 medewerkers.   
Sociale woningbouw 
 
Midden jaren 70 ging Bouwbedrijf van Montfort BV zich meer en meer toeleggen op projecten in de sociale woningbouw. Hierdoor deden seriematige bouw­projecten hun intrede binnen het bedrijf met als gevolg dat er meer structuur moest komen bij het aansturen van de afzonderlijke bedrijfsprocessen. Werkvoorbereiding en planning werden steeds belang­rijker en het aantal personeel­sleden groeide gestaag. Eind jaren 70 stonden er zo’n 80 medewerkers op de loonlijst. 
 
Met onderhoud en renovatie kwam er een ander belangrijk segment van de woningbouw bij, binnen ons bedrijf. Ook dit onderdeel werd voortvarend aangepakt, want jaarlijks werden er steeds grotere projecten op het gebied van planmatig onderhoud gerealiseerd. 
 
En met succes. Want de contacten die destijds zijn gelegd bestaan tot op de dag van vandaag nog steeds. Een gegeven dat illustratief is voor de betrouwbaarheid en loyaliteit van de medewerkers van Bouwbedrijf van Montfort BV in de richting van haar opdrachtgevers. 
 
Steeds groter en complexer 
 
Sinds het begin van de jaren 90 worden de projecten waar de vakmensen van Bouwbedrijf van Montfort BV aan werken steeds groter en steeds complexer. Ook de omzetcijfers kregen een geweldige impuls en stabiliseren zich de laatste jaren rond de twintig miljoen euro. 
 
Bouwbedrijf van Monfort BV heeft in het recente verleden ook uitgebreid ervaring opgedaan op het gebied van de projectontwikkeling. Er zijn in de afgelopen tijd een aantal panden aangekocht en de nodige grondposities verworven, waarop het bedrijf voor eigen rekening en risico appartementen en woningen heeft ontwikkeld en gebouwd. Ook deze activiteit was bijzonder succesvol, want alle woningen zijn op dit moment verkocht. 
 
Na bijna een halve eeuw van groei en ervaring is Bouw­bedrijf van Montfort BV uitgegroeid tot een begrip. Een bedrijf dat in staat is in alle sectoren van de bouw­nijverheid producten te leveren die voldoen aan alle eisen van de opdracht­gever. Producten van top­kwaliteit, gebouwd door een solide partner die staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid.