Bouwbedrijf
Bouwbedrijf Gebr. de Ronde bv in
Beusichem
<<=Terug naar plaats Beusichem
Ontvang offertes en bespaar tot 40% op diverse bouwbedrijven in
Beusichem en omgeving!

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Bouwbedrijf Gebr. de Ronde bv
Speulmanweg 10
4112 NA Beusichem

tel: 0345 - 501770

Extra informatie

Bouwbedrijf Gebr. de Ronde bv is een veelzijdig aannemersbedrijf op het gebied van groenvoorziening, cultuurtechniek en Grond-, Weg- en Waterbouw gevestigd te Beusichem. De centrale ligging van Beusichem, in het westen van de Betuwe, biedt de mogelijkheid efficiënt te werken door een groot deel van Nederland.   
Als een betrouwbare partner voor onze opdrachtgevers verzorgen wij uiteenlopende projecten en opdrachten voor regionale overheden als gemeenten, provincies en Rijkswaterstaat. Bedrijven, zorginstanties en verenigingen rekenen wij eveneens tot onze tevreden klanten. En ook particulieren maken dankbaar gebruik van onze diensten. 
 
Bouwbedrijf Gebr. de Ronde bv is gevestigd in het rustieke dorpje Beusichem binnen de gemeente Buren. De centrale ligging in het westen van de Betuwe, tussen Culemborg en Tiel, biedt de mogelijkheid efficiënt te werken door een groot deel van Nederland. 
 
In 1955 gestart als fruitteler heeft Gebr. de Ronde, na een snelle uitbreiding van werkzaamheden in de zestiger jaren van de vorige eeuw, een degelijke reputatie opgebouwd als specialist op het gebied van: 
 
- wegenonderhoud 
- cultuurtechniek 
- groenvoorzieningen 
- straatwerken. 
 
Binnen onze relatief kleine organisatie met ca. 25 medewerkers werken wij met "korte lijnen". Beslissingen kunnen snel worden genomen, wat efficiënt en ook flexibel werken mogelijk maakt. 
 
Door de inzet en het vakmanschap van onze medewerkers, uitgerust met de meest moderne machines en gereedschappen, zijn wij in staat prestaties neer te zetten die zorgen voor het visitekaartje van Gebr. de Ronde.