Bouwbedrijf
Bouwbedrijf A J van der Tol BV in
Bunnik
<<=Terug naar plaats Bunnik
Ontvang offertes en bespaar tot 40% op diverse bouwbedrijven in
Bunnik en omgeving!

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Bouwbedrijf A J van der Tol BV
Schoudermantel 45
3981AG Bunnik

tel: 030-6561400

Extra informatie

Welkom bij bouwbedrijf A J van der Tol BV   
Wij zijn een bouw- en bouwbedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van woningbouw, utiliteitsbouw, onderhoud en renovatie, gespecialiseerd in middelgrote en kleine projecten. 
 
Wij werken met traditionele bouwtechnieken, waarbij gebruik wordt gemaakt van degelijke en duurzame materialen. Kwaliteit, vakmanschap en flexibiliteit zijn onze uitgangspunten. De werken worden door ons conform het bouwbesluit en andere geldende regelgeving uitgevoerd. 
 
In 1916 begon bouwbedrijf A J van der Tol BV aan de Brandsteeg in Utrecht. Eerst waren er kleine verbouwingen en binnenbetimmeringen, maar al snel breidden de werkzaamheden zich uit en moest een grotere locatie worden gevonden. In 1929 verhuisde het bedrijf naar De Bilt en in 1957 werd de huidige locatie in Bunnik betrokken. Inmiddels staan de derde en vierde generatie aan het roer en met de in 2008 nieuw gebouwde bedrijfshal is het bedrijf klaar voor de toekomst. 
 
In de loop der jaren heeft bouwbedrijf A J van der Tol BV een naam opgebouwd als een degelijk en betrouwbaar bouwbedrijf. Wij willen kwaliteit leveren. Dat doen wij met onze eigen vakmensen en met leveranciers en onderaannemers die net als wij veel waarde hechten aan vakmanschap. 
 
Onze eigen vrachtwagen en smederij / reparatiewerkplaats zorgen voor snelheid en flexibiliteit op het gebied van materiaallevering en inzet van materieel. 
 
Zowel gemeenten, projectontwikkelaars, woningbouwverenigingen als particulieren behoren tot onze opdrachtgevers. Voor verbouwingen kunnen wij het complete pakket van ontwerp en aanvraag bouwvergunning tot en met de bouwkundige oplevering verzorgen. Daarnaast zijn wij ook bekend met het bouwen van complexe projecten in bouwcombinaties. 
 
Wij zijn lid van Bouwend Nederland, Bouwgarant en Woningborg N.V. Daarnaast zijn wij een erkend leerbedrijf. Lees meer op de pagina waarborg en garantie.

Specialiteit
  • Aanvraag bouwvergunning  
  • Appartementen  
  • Architect  
  • Bouwvergunning  
  • Woningen