Bouwbedrijf
Bouwbedrijf Van Dillen in
Culemborg
<<=Terug naar plaats Culemborg
Ontvang offertes en bespaar tot 40% op diverse bouwbedrijven in
Culemborg en omgeving!

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Bouwbedrijf Van Dillen
Industrieweg 8
4104 AR Culemborg

tel: 0345-509060

Extra informatie

Vakmanschap sinds de oorsprong. De jarenlange kennis en ervaring van ons familiebedrijf leidt tot de succesvolle realisatie van het gehele project – van ontwerpfase tot en met onderhoudsfase. Daarbij passen wij energiezuinige en onderhoudsvriendelijke materialen toe, deels vervaardigd in de eigen timmerfabriek. In het renovatie lab werken wij continu aan innovatieve oplossingen die voldoen aan nieuwe wensen en eisen van onze opdrachtgevers.   
De bewoner en gebruiker staan in elk project centraal door prettige en duidelijke communicatie en het creëren van tijdelijke faciliteiten tijdens een renovatie. We hebben oog voor de natuur en het milieu. Zo is verbouwen of slopen bij elk project een bewuste keuze. Hierdoor zijn we in staat om de levensduur van vastgoed te verlengen. Daarbij garanderen we een onderhoudsfase van 30 jaar. Wij maken door middel van onderhoudsscenario’s de verwachte kwaliteit en kosten voor het onderhoud over 30 jaar inzichtelijk. Onze maatschappelijke betrokkenheid uit zich door het aanpakken van sociale problemen zoals eenzaamheid en het toepassen van nieuwe oplossingen voor de leegstand van kantoren. Ook ondersteunen we diverse goede doelen door het leveren van bouwmateriaal en onderhoudswerkzaamheden. Zoals de voedselbank en het kinderdorp. 
 
Met een breed aanbod van opleiding en training zorgen we voor talentontwikkeling van jonge professionals in de bouw. Resulterend in goed opgeleide en ervaren medewerkers en partners. Dit alles zorgt sinds 1724 voor duurzame relaties met tevreden opdrachtgevers. 
 
 
Werkwijze 
 
Elk project starten we met een uitgebreide en gedetailleerde inventarisatie van de wensen en eisen van onze opdrachtgever. Naast de bouwactiviteiten gaat het ook over een zo soepel mogelijke organisatie en heldere communicatie die cruciaal zijn voor het slagen van een project. We zijn in staat om de opdrachtgever vooraf inzicht te geven in alle aspecten die bij de uitvoering van een project komen kijken. Hierbij nemen we gezamenlijk elk scenario onder de loep. De opdrachtgever kan door deze werkwijze rekenen op een betrouwbare partner en komt nooit voor verrassingen te staan. 
 
Tijdens de uitvoering van het project hebben we continu aandacht voor alle betrokken partijen met hun specifieke wensen. Gedurende het gehele project, van ontwerpfase tot en met de onderhoudsfase houden we de opdrachtgever proactief op de hoogte van het verloop ervan. 
 
Voor renovaties in de woningmarkt zorgt een bewonersomgangplan ervoor dat bewoners zo min mogelijk overlast en zoveel mogelijk woonplezier ervaren. Het persoonlijke contact met de bewoners staat voor en tijdens de uitvoering van het project centraal. Onze aanpak heeft ertoe geleid dat we gecertificeerd zijn voor het kwaliteits- en veiligheidssysteem. Dit geeft onze opdrachtgevers het vertrouwen dat we de regie van een project van A tot Z uit handen kunnen nemen.