Bouwbedrijf
AVE Aannemersbedrijf in
Den Haag
<<=Terug naar plaats Den Haag
Ontvang offertes en bespaar tot 40% op diverse bouwbedrijven in
Den Haag en omgeving!

Aanschaf, installatie of inhuren van:
AVE Aannemersbedrijf
Medemblikstraat 310
2547HE Den Haag

tel: (070) 7808652

Extra informatie

AVE Aannemersbedrijf houdt zich al sinds 1970 bezig met werkzaamheden die vooral gericht zijn op het bouwen, repareren en renoveren van gevelwerken.   
In de loop der jaren hebben wij zeer veel ervaring opgedaan op dat gebied, zodat wij met alle voorkomende werkwijzen en werkzaamheden bekend zijn en op die manier een zeer goed en deugdelijk resultaat kunnen afleveren. 
 
Voor een uitgebreide beschrijving van de diverse werkzaamheden die AANNEMERSBEDRIJF AVE voor u zou kunnen uitvoeren, kunt u terecht op onze pagina "Wat doen wij". 
 
In het geval dat een project werkzaamheden vereist die niet onder de expertise van AANNEMERSBEDRIJF AVE vallen, dan werken wij samen met andere aannemers die daar wel de benodigde kennis en ervaring in hebben om tot een goede, volledige en kwalitatief hoogwaardige afwerking van het project te kunnen komen. 
Deze aannemers worden uiteraard altijd met zorg uitgezocht op basis van hun kwaliteiten en ervaring vanuit eerder samenwerking met die aannemers. 
 
Voorbeelden van projecten die door ons zijn gedaan kunt u bekijken op onze pagina "Portfolio" . 
 
Voor referenties van klanten waar wij eerder werkzaamheden voor hebben verricht kunt u terecht op de pagina "Referenties" op deze website. 
 
En voor eventuele vragen kan u natuurlijk altijd, geheel vrijblijvend contact met ons opnemen (zie ook de contactgegevens hieronder). 
 
 
AANNEMERSBEDRIJF AVE STAAT AL JAREN BEKEND ALS EEN BEDRIJF 
DAT DE OUDERWETSE KENMERKEN ZOALS 
EERLIJKHEID, HARD WERKEN, AFSPRAKEN NAKOMEN EN KWALITEIT LEVEREN 
ZEER HOOG IN HET VAANDEL HEEFT STAAN !!