Bouwbedrijf
Klaassen Bouwmaatschappij Dinxperlo BV in
Dinxperlo
<<=Terug naar plaats Dinxperlo
Ontvang offertes en bespaar tot 40% op diverse bouwbedrijven in
Dinxperlo en omgeving!

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Klaassen Bouwmaatschappij Dinxperlo BV
Helmkamp 25
7091HR Dinxperlo

tel: 0315-657200

Extra informatie

Fundament   
Het fundament onder de KlaassenGroep werd gelegd in 1851, door Johan Klaassen en Hendrik Roeterink. Het Dinxperlose familiebedrijf is in de loop der jaren uitgegroeid tot een moderne en dynamische, allround ontwikkel- en bouwonderneming. Met circa 146 medewerkers, met vestigingen in Dinxperlo en Arnhem én met behoud van zijn specifieke cultuur en karakter. Daarin nemen sociaal partnerschap, een heldere langetermijnvisie, sterke maatschappelijke betrokkenheid, stabiliteit en continuïteit van oudsher een belangrijke plaats in. De KlaassenGroep is actief in herstructurering & vastgoedontwikkeling, utiliteitsbouw, woningbouw en renovatie & onderhoud. 
 
Meerbouwwaarde 
 
Of het nu gaat om een woonhuis, een utiliteitsgebouw, een bedrijfspand of gebiedsontwikkeling… bouwen is het waarmaken van een ambitie, het realiseren van een droom. Maar bouwen is ook een complex proces. Alle stappen daarin - ontwikkelen, ontwerpen, bouwen, exploiteren, onderhouden, financieren – en de bewaking daarvan bepalen samen het succes van een bouwproject. 
 
De KlaassenGroep beheerst het bouwproces en ondersteunt u naar wens en behoefte op één, verschillende of alle onderdelen van dat proces. Natuurlijk, er zijn méér bedrijven die bouwen.  
Wíj voegen daar vanuit ervaring echter specifieke expertise aan toe en onderscheiden ons met de manier waarop wij het proces rond de realisering van uw ambitie organiseren. Bouwen is méér, de KlaassenGroep biedt u die meerbouwwaarde. 
 
Uw ambitie, onze verantwoordelijkheid 
 
De manier waarop de KlaassenGroep het bouwproces inricht, vraagt om intensief contact met u, onze opdrachtgever. Zodat wij precies weten wat u wilt en voor wie wij bouwen. Zodat wij ons kunnen inleven en tot in detail aanvoelen wat het project voor u betekent. Zodat wij vooruit kunnen denken en verder kijken dan vandaag. Zodat wij uw ambitie kunnen delen en u vanuit onze kennis en ervaring kunnen inspireren. Zodat wij ervoor kunnen zorgen dat uw droom werkelijkheid wordt. 
 
Het blijft natuurlijk úw droom, úw ambitie. Maar als full service ontwikkel- en bouwregisseur nemen wij graag de verantwoordelijkheid voor de succesvolle realisatie daarvan. Vanaf het eerste idee tot en met de sleutelklare oplevering én, als u dat wenst, het daaropvolgende beheer en onderhoud. Wilt u eens - uiteraard geheel vrijblijvend! - van gedachten wisselen over ons dienstenaanbod, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. 
 
Kansen 
 
‘Service zit in de genen van ons bedrijf. Op alle niveaus begrijpen wij hoe wij een project met onze meerbouwwaarde kunnen uittillen boven het gemiddelde, hoe wij voor u kansen kunnen creëren, hoe wij oplossingen kunnen bieden. U mag kwaliteit van ons verwachten. Die hebben we al vele malen bewezen met spraakmakende projecten en complexe ontwikkelingen, waarvoor we regelmatig prijzen toegekend krijgen. We bewijzen het ook graag voor u! 
 
Missie van de KlaassenGroep 
 
De KlaassenGroep neemt als full service ontwikkel- en bouwregisseur een voorkeurspositie in bij particuliere, institutionele en bedrijfsmatige opdrachtgevers in Oost- en Midden-Nederland. Wij bieden hen uitgebreide expertise en ervaring op elk aspect van het ontwikkel- en bouwproces en ondersteunen hen oplossingsgericht en proactief bij de realisering van hun ambities, c.q. dromen. Wij leveren onze opdrachtgevers in alle opzichten meerbouwwaarde. 
 
Werkwijze KlaassenGroep 
 
De werkwijze van de KlaassenGroep wordt gekenmerkt door een procesgerichte aanpak, waarbij zo effectief en efficiënt mogelijk op de wensen van de klant wordt ingespeeld. Vanuit de diverse werkmaatschappijen met haar specifieke kennis en ervaring zijn wij in staat de juiste discipline aan het voorbereidings- en/of uitvoeringstraject toe te voegen, voor werken uit bouwteam, aanbesteding, participaties en samenwerkingsverbanden of ontwikkelingstrajecten.  
 
Kwaliteitszorg en veiligheid 
 
Het leveren van kwaliteit door een planmatige aanpak van bouwen staat bij de KlaassenGroep voorop. De systematische en gestructureerde werkwijze van de KlaassenGroep is ISO gecertificeerd en omvat een gefaseerde, pragmatische aanpak en beslismomenten op cruciale punten in het proces. Met als resultaat een gedetailleerd routeboek voor de succesvolle realisering van uw totale ontwikkel- en/of bouwproject. De kwaliteit van de werkwijze van de KlaassenGroep is middels het NEN-EN-ISO 9001:2008 gewaarborgd. Door te voldoen aan de norm VCA** 2008/5.1 is veiligheid voor de KlaassenGroep geen bijzaak, maar een wezenlijk onderdeel van het bouwproces.

Specialiteit
 • Isolatie 
 • Ventilatie  
 • Appartementen  
 • Architect  
 • Bedrijfspanden  
 • Huis Bouwen  
 • Interieur  
 • Kantoor  
 • Maatwerk  
 • Woningbouw  
 • Woningen