Bouwbedrijf
Bouwbedrijf Van der Linden Bouw in
Driebergen-Rijsenburg
<<=Terug naar plaats Driebergen-Rijsenburg
Ontvang offertes en bespaar tot 40% op diverse bouwbedrijven in
Driebergen-Rijsenburg en omgeving!

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Bouwbedrijf Van der Linden Bouw
Faunalaan 86
3972PS Driebergen-Rijsenburg

tel: 0343-512959

Extra informatie

Bouwbedrijf Van der Linden Bouw   
Bouwbedrijf Van der Linden Bouw is een modern bouwbedrijf uit Driebergen-Rijsenburg. Anders dan traditionele bouwbedrijven werken wij niet met een vast, groot personeelsbestand. In plaats daarvan werken wij samen met een aantal vakbekwame freelancers uit de regio Utrecht, Zeist en Houten. Dit zijn professionals die zichzelf op hun vakgebied hebben bewezen, en die we kunnen inzetten wanneer er om hun specifieke kwaliteiten wordt gevraagd. 
 
Bouwbedrijf Van der Linden Bouw is een duurzaam bouwbedrijf. Dat houdt in dat zowel onze bouwmethoden als gebruikte materialen duurzaam zijn. Tijdens de bouw springen we zuinig met energie, water en afval om en we weten alles van vloer-, gevel-, dak- en glasisolatie. Onze besparingstips tijdens de projectopstart hebben onze klanten zo al flinke kosten op de energierekening bespaard. 
 
 
Bouwbedrijf van der Linden Bouw: duurzame bouwoplossingen voor particulieren, bedrijven en woningcorporaties. 
 
Natuurlijk wilt u uw nieuwbouwproject of verbouwing in één keer goed hebben. Dus kiest u voor een ervaren bouwbedrijf met aansprekende referenties. Bouwbedrijf Van der Linden Bouw gaat graag nog een stapje verder. Wij helpen u ook met de details rondom de bouw, verbouwing of renovatie. Details die uiteindelijk een groot verschil kunnen maken. 
 
Niet iedereen met bouwideeën heeft ook uitgedachte bouwplannen. Het uitwerken van ideeën in doordachte bouwplannen met de bijbehorende bouwtekeningen is een specialistisch karwei waarmee we u graag helpen. Ook denken we indien nodig graag met u mee of uw oplossing wel optimaal is en of er aan alle zaken en bijzaken is gedacht. 
 
Informatie over bouwvergunningen? Betaalbare architecten? Voordelige bouwmaterialen? Alles wat u verder helpt om uw project zo goed mogelijk te laten verlopen. Met Bouwbedrijf Van der Linden Bouw bouwt u samen.

Specialiteit
  • Verbouw & Renovatie 
  • Kozijnen 
  • Badkamers 
  • Daken 
  • Klussen