Bouwbedrijf
Bouwbedrijf Attent in
Druten
<<=Terug naar plaats Druten
Ontvang offertes en bespaar tot 40% op diverse bouwbedrijven in
Druten en omgeving!

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Bouwbedrijf Attent
Westerhout 9
6651CW Druten

tel: 0487-595881

Extra informatie

Bouwbedrijf Attent is in december 1995 opgericht door Henk van Wamel en Willy Roelofs.  Beiden zijn hiervoor reeds vele jaren werkzaam geweest in de bouwbranche en hebben zich zo alle facetten van het vak eigen gemaakt. 
 
Het verlangen volledig te kunnen werken vanuit hun eigen visie en het vertrouwen in de juistheid van hun ideeën, hebben Henk en Willy er toe aangezet Bouwbedrijf ATTENT op te zetten. 
 
Het bedrijf heeft binnen een korte tijd een goede naam opgebouwd, door hoge kwaliteitseisen te stellen aan zowel werkwijze als eindproduct. Dit heeft tot gevolg een grote mate van tevredenheid bij de klant. 
 
Bouwbedrijf Attent stelt hoge eisen aan zichzelf en aan zijn personeel. 
 
U, als particulier, kunt bij Bouwbedrijf ATTENT terecht voor al uw onderhoudswensen, verbouw en nieuwbouw. 
 
Ook bedrijven kunnen bij hen terecht. 
 
In 2010 is begonnen met het uitvoeren van bouwkundige werkzaamheden voor Grontmij. Het ingenieurs- en adviesbureau, actief in vele marktsectoren o.a. de bouw. Het betreft hier werkzaamheden in het kader van de brandveiligheid. Promat, een bedrijf dat gespecialiseerd is in brandveiligheid en hoge temperatuur isolatie, levert de vereiste kennis en cursussen. 
 
 
Bouwbedrijf Attent blijft groeien, zodat u verzekert kunt zijn van hun vakkennis. 
 
• Betrokkenheid: 
 
Bouwbedrijf ATTENT denkt met u mee om uw ideeën zo goed mogelijk te verwezenlijken en kan u hier ook mogelijk in adviseren. 
Wij kunnen u desgewenst ondersteunen met vergunningaanvragen. Eventuele vragen van in de verbouwing betrokken derden worden graag door Bouwbedrijf ATTENT voor u beantwoord. 
 
• Het nakomen van afspraken: 
 
Wanneer iets wordt beloofd, wordt dit punctueel nagekomen. Dit geldt voor alle afspraken: opnemen offerte, uitvoeringsdatum, werkwijze, materialen en totaal bedrag. Indien u een offerte aanvraagt, kunt u binnen anderhalve week de offerte verwachten. Een vaste prijs wordt overeengekomen, zodat u niet voor onplezierige verrassingen van stelposten komt te staan. 
 
• Het afleveren van verzorgd werk: 
 
De verbouwingsoverlast wordt tot een minimum gereduceerd. Alleen aan het verbouwde kunt u zien dat wij aan het werk zijn geweest, zelfs tijdens de duur van de werkzaamheden. Met de oplevering wordt met u samen nauwkeurig uw project doorgelopen. Na afhandeling wordt uw complete goedkeuring gevraagd. Pas dan zien wij uw klus als afgerond. 
 
• Vertrouwen: 
 
Door onze jarenlange ervaring in de particuliere sector, weten wij hoe waardevol uw spullen voor u zijn. Wij zullen uw bezittingen dan ook met de grootste zorg behandelen. Als u ons uw sleutel toevertrouwt, kunt u er op toezien dat uw vertrouwen in ons niet wordt geschaad! 
 
• Nazorg: 
 
Mocht u na de oplevering toch nog vragen of opmerkingen hebben over het resultaat, dan zorgen wij er zo spoedig mogelijk voor dat u voor de volle 100% tevreden bent. Kortom: wij zijn pas tevreden als u dit ook bent!