Bouwbedrijf
W Maassen BV Aannemersbedrijf in
Ede
<<=Terug naar plaats Ede
Ontvang offertes en bespaar tot 40% op diverse bouwbedrijven in
Ede en omgeving!

Aanschaf, installatie of inhuren van:
W Maassen BV Aannemersbedrijf
Schaapsweg 51/A
6713BB Ede

tel: 0318-619493

Extra informatie

Welkom bij W Maassen BV Aannemersbedrijf    
Sinds 1952 is W Maassen BV Aannemersbedrijf een begrip in Ede en wijde omgeving. Het bedrijf dat ooit als Timmerfabriek en Houtbouw begon, is inmiddels uitgegroeid tot een regionaal bekend aannemers-bedrijf. Vijf gemotiveerde vakmannen staan garant voor alle mogelijke werkzaamheden zoals nieuwbouw-, verbouw- en onderhoudswerk-zaamheden. 
 
Kwaliteit en een eerlijke prijs staan hoog in het vaandel. Om de kwaliteit van de diensten te waarborgen, dient vooruit gekeken te worden. Tevens worden de werkzaamheden door ons op gepaste wijze begeleid. U bent daardoor altijd op de hoogte van de vorderingen tijdens het bouwproces. 
 
W Maassen BV Aannemersbedrijf werkt samen met zorgvuldig gese-lecteerde partners. Dit heeft een aantal voordelen voor ons bedrijf en u, als opdrachtgever, o.a.: de kwaliteit van het werk is gewaarborgd en afspraken worden nagekomen. 
 
Heeft u vragen of opmerkingen? Of heeft u een bouwwerk gezien dat u erg aanspreekt? Aarzel niet maar neem contact met ons op! Wij zullen onze uiterste best doen om ook van u een tevreden klant te maken.  
 
1952 
Aannemersbedrijf W. Maassen B.V. is in 1952 opgericht door de heer Arie Maassen in Ede. De schuur van zijn vader werd omgetoverd tot woning waarnaast een schuurtje werd gebouwd om als werkplaats te dienen. 
 
De eerste bouwprojecten betroffen het bouwen van kippenhokken, waarvoor de regels en planken werden gezaagd van aangekocht percelen boshout. 
 
Het werkplaatsje werd al snel te klein en omstreeks 1952 werd er een grotere schuur gebouwd. En omdat de werkzaamheden zodanig waren toegenomen, werd het reeds aanwezige personeel uitgebreid tot ca. negen man. Er werden in deze jaren diverse werkzaamheden verricht, zoals winkelbetimmering, houtbouw en verbouw. 
 
1975 
In de jaren 1975 - 1976 kwam de malaise in de bouw, welke ook aan ons bedrijf niet voorbij ging. Het personeel werd naar huis gestuurd. In de loop van 1976 verbeterden de vooruitzichten en in dat jaar werd een begin gemaakt met de uitbreiding van een kerkgebouw. 
 
1981 
Ook in de jaren ’80 viel het economisch niet mee in de bouw. Desondanks nam in 1981 de huidige directeur, Wouter Maassen, het bedrijf van zijn vader Arie Maassen over. En in 1985 verhuisde het bedrijf naar de Schaapsweg waar het tevens nog steeds gevestigd is. 
 
2002 
De werkplaats aan de Schaapsweg is in de loop der tijd fors uitgebreid en voorzien van moderne houtbewerkingmachines. In 2002 hebben we het 50 jarig jubileum gevierd en is in dat jaar is ook de werkplaats opnieuw uitgebreid met een grote hal voor opslag van materiaal en materieel. 
 
2012 
Inmiddels bestaat de organisatie uit vijf gemotiveerde vakmannen, een administratief medewerkster en de eigenaar. Tevens is René Maassen ingetreden in het bedrijf als mede-eigenaar c.q. opvolger. 
 
Gezien de ontwikkelingen heeft het bedrijf de wind aardig in de zeilen. En nog steeds worden alle voorkomende werkzaamheden uitgevoerd. Wij hopen dit nog vele jaren te mogen voortzetten met u als klant.