Bouwbedrijf
Bouwbedrijf B. van de Vendel in
Ederveen
<<=Terug naar plaats Ederveen
Ontvang offertes en bespaar tot 40% op diverse bouwbedrijven in
Ederveen en omgeving!

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Bouwbedrijf B. van de Vendel
Hoofdweg 214
6744 WR Ederveen

tel: 0318-575077

Extra informatie

Heeft u plannen om uw woonkamer of keuken uit te breiden door middel van een aanbouw? Of wilt u uw woonruimte een geheel andere indeling geven? Of worden uw kinderen groter, en denkt u aan een ruime studeerkamer? Welkom bij Bouwbedrijf B. van de Vendel; de aan- en verbouwspecialist!   
Of het nu gaat om een aanbouw, verbouwing, dakkapel, renovatie of nieuwbouw van een schuur. Wij van Bouwbedrijf B. van de Vendel zijn u graag van dienst. Wij kunnen uw plannen omzetten in werkelijkheid. 
 
Wij zij uw partner als het gaat om het realiseren van een aanbouw en/of een complete make-over van uw benedenverdieping. Denk daarbij aan bijvoorbeeld een tegelvloer met vloerverwarming, glad gestucte muren en plafond. Wat te denken van een verlaagd plafond, zodat er ruimte ontstaat voor spots? Is uw zolder slechts een bergruimte? Laat deze dan – met een onderhoudsarme dakkapel – ombouwen tot tot een volwaardige, ruime etage. De wensen en mogelijkheden van onze opdrachtgevers zijn zeer divers en uiteenlopend. Wij denken ook graag met u mee en hebben tot op heden vele projecten naar volle tevredenheid van onze klanten kunnen uitvoeren. 
 
Bouwbedrijf B. van de Vendel wordt vaak ingeschakeld voor een advies of second opinion. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden als het gaat om meer ruimte in uw woning of de praktische indeling van uw bedrijfspand. Onze specialisten nemen ruimschoots te tijd voor een uitgebreid gesprek, zodat wij uw wensen en mogelijkheden goed in beeld hebben. Deze informatie vormt vervolgens de basis voor een duidelijke, transparante offerte, die wij, zo nodig, graag komen toelichten. Bij Bouwbedrijf B. van de Vendel komt u dan ook niet voor verrassingen te staan!  
 
Onze opdrachtgevers bevinden zich vooral in het midden van het land. Op onze projectenpagina treft u tal van voorbeelden aan van door ons gerealiseerde verbouwingen, aanbouwen of geplaatste dakkapellen. Ook kunt u op deze website direct een vrijblijvende offerte aanvragen voor een renovatie, aanbouw, dakkapel of verbouwing van uw woning of bedrijfspand. 
 
Een professionele bouwer, met oog voor detail 
 
Bouwbedrijf B. van de Vendel: van dakkapel op maat tot het plaatsen van een aanbouw 
 
Bouwen met vertrouwen. Het onderscheidend vermogen van Vendelbouw. Een ervaren bedrijf met een netwerk van vakmensen die ins en outs van de bouw kennen. Of dat nu gaat om verbouwingen, dakkapellen of het plaatsen van een aanbouw. Wij van Vendelbouw, weten hoe belangrijk het is om degelijk vakwerk te leveren. Kwalitatief hoogwaardig werk, daar gaan we voor. 
 
Bouwbedrijf B. van de Vendel werkt vooral in het midden van het land, voor zowel particulieren als bedrijven. Voor en tijdens het bouwproces zorgen wij ervoor dat u voortdurend op de hoogte blijft van de voortgang. Mocht er sprake zijn van meer- of minderwerk, dan informeren wij u tijdig. Heeft u vragen? Wij nemen graag alle tijd voor u. Omdat wij uitsluitend werken met vaste onderaannemers, zijn onze mensen uitstekend op elkaar ingespeeld en werken zij volgens een beproefde wijze. De planning wordt voortdurend afgestemd met alle onderaannemers. Zo garanderen wij u een korte bouwtijd. De verschillende werkzaamheden lopen soepel in elkaar over dankzij de uitstekende onderlinge afstemming. Denk bijvoorbeeld aan de dakdekker die tijdig zorgt voor het waterdicht maken van uw dak, De elektricien die op tijd de stopcontacten installeert en de installateur die op het juiste moment zorgt voor het leggen van de vloerverwarming. Of de stucadoor die de wanden en het plafond sausklaar stuct. Kortom: een geolied proces. Samen zorgen wij er bovendien voor dat u zo weinig mogelijk hinder ondervindt van onze werkzaamheden. 
 
U heeft dan ook slechts één aanspreekpunt tijdens uw verbouwing, het plaatsen van een aanbouw of dakkapel of de nieuwbouw van uw schuur, garage of carport. Zo houden we de bouwtijd én de lijnen kort. Efficiënt. En duidelijk. 
 
Onze opdrachtgevers zijn goed te spreken over onze efficiency en waarderen de praktische tips. We denken graag mee over de details van bijvoorbeeld uw nieuwe dakkapel of het plaatsen van een aanbouw. Neem gerust contact met ons op om uw verbouwing te bespreken! 
 
Activiteiten 
 
Een betrouwbare bouwbedrijf met een duidelijke offerte 
 
Of het nu gaat om een kleinschalige nieuwbouw, renovatie, aanbouw, verbouw of onderhoud aan uw woning of bedrijfspand, Vendelbouw zet graag haar expertise als bouwbedrijf in om u de meest geschikte oplossing te bieden. Met vooraf een heldere offerte. In een zo beperkt mogelijke bouwperiode. Van de plaatsing van een erker tot het bouwen van een nieuwe schuur. Van dakkapel tot nieuwbouw of verbouwing van uw bedrijfshal. 
 
Meer dan een aannemer… 
 
Vendelbouw is een bouwbedrijf die u overigens niet alleen van dienst is in de uitvoering, maar u ook graag ondersteunt in zaken die met het bouwproces te maken hebben. Of dat nu gaat om bouwtekeningen voor uw nieuwe schuur, het aanvragen van een bouwvergunning of advies in de keuze van hang- en sluitwerk voor uw aanbouw. 
 
Een kleine greep uit onze dienstverlening en activiteiten: 
 
 • Realisatie bouwtekeningen 
 • Afwikkeling vergunningen 
 • Interne verbouwingen (zie ook onze projectenpagina) 
 • Aanbouwen/Uitbreidingen 
 • Onderhoud van uw woning of bedrijfspand en reparatiewerkzaamheden 
 • Nieuwbouw, renovatie of verbouwing van badkamer, toilet of keuken 
 • Trappen 
 • Kozijnen (hout en kunststof) 
 • Gevelbekleding (hout en kunststof) 
 • Dakkapellen (zie ook onze projectenpagina) 
 • Dakramen (o.a. Velux) 
 • Schuttingen 
 • Binnen- en buitendeuren 
 • Hang- en sluitwerk (inbraakpreventie)