Bouwbedrijf
Bouwbedrijf van de Vliert BV in
Ederveen
<<=Terug naar plaats Ederveen
Ontvang offertes en bespaar tot 40% op diverse bouwbedrijven in
Ederveen en omgeving!

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Bouwbedrijf van de Vliert BV
Ribesstraat 17
6744XA Ederveen

tel: 0318 570739

Extra informatie

Bouwen met gevoel   
Bouwbedrijf van de Vliert BV is een modern bouwbedrijf dat sterk is in het bouwen van authentieke jaren dertig woningen of een woonboerderij met de originele details. We zijn ook in de zakelijke markt actief met het bouwen van multifunctionele bedrijfshallen. Wat deze gebouwen gemeen hebben? Onze liefde voor goede, mooie materialen en doordachte technische oplossingen die zowel modern als honderden jaren oud zijn. 
 
Behoudt wat goed is, verbeter waar het kan 
 
Onze voorliefde voor authentieke bouwkunde en architectuur geeft ons een basis voor onze werkwijze. Wij zijn als bedrijf in staat een woning met een houten kap, met pen en gat verbinding te bouwen terwijl we op een ander moment ook een bedrijfshal bouwen. Wat u zult herkennen in beide gebouwen is onze aandacht voor details en onze liefde voor het vak. 
 
Wie zijn wij 
 
Bouwbedrijf van de Vliert BV is een familiebedrijf. Geurt en Arjan van de Vliert zijn ruim 12,5 jaar geleden samen het bouwbedrijf gestart. Ons bedrijf beschikt over een team van zeer ervaren voormannen. Gemiddeld hebben ze 25 jaar werkervaring in de bouw. Wij werken op iedere bouw met gecombineerde teams. U zult bij ons nooit een leerling timmerman zonder ervaren collega op de bouw zien. Juist onze functie als leerbedrijf en het doorgeven van onze specifieke kennis en ervaring zien wij als een groot goed. 
 
Specialist in authentiek bouwen 
 
Bouwbedrijf van de Vliert BV onderscheidt zich van andere bouwbedrijven door haar kennis en ervaring op het gebied van authentiek bouwen. We hebben ervaring in het gebruik van “oude” materialen die u nog in vooroorlogse woningen en boerderijen ziet. Deze technieken combineren we met moderne inzichten. Zo zijn wij in staat nieuwe woningen en boerderijen te bouwen waar u veel authentiek houtwerk en details in terugziet en waarin u beschikt over modern comfort en gemak. Wilt u meer weten over onze werkwijze? Neemt u dan contact op met Arjan van de Vliert voor een informatief gesprek. 
 
Bedrijfsruimten 
 
Behalve woningen en boerderijen bouwen en verbouwen wij ook bedrijfsruimten. Een heel ander soort gebouwen, maar wel met duidelijk dezelfde kenmerken. Ook de bedrijfspanden die we bouwen zijn doordacht en van hoge kwaliteit. 
 
 
Wat kunnen we voor u bouwen 
 
Bouwbedrijf van de Vliert BV is zeer ervaren in het bouwen van zowel woonhuizen in boerderijstijl of landhuizen (villa’s) met een authentiek karakter. Bij het bouwen van deze woningen maken we regelmatig gebruik van traditionele details zoals houten spanten en balken of staanders in het zichtwerk. Hoewel de stijl authentiek is, zijn de materialen en methodes die we gebruiken juist uiterst modern. Door te kiezen voor deze combinatie kunnen wij u de juiste mix van toen en nu bieden.