Bouwbedrijf
Bouwbedrijf Wolters in
Eelde
<<=Terug naar plaats Eelde
Ontvang offertes en bespaar tot 40% op diverse bouwbedrijven in
Eelde en omgeving!

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Bouwbedrijf Wolters
Burg. J.G. Legroweg 100
9761TD Eelde

tel: 050-4091297

Extra informatie

Wie zijn we   
“Bouwbedrijf Wolters al 100 jaar een begrip in Noord-Drenthe en Groningen” 
 
In een straal van pakweg twintig kilometer rond Noordlaren en Eelde hebben een groot aantal opdrachtgevers in de afgelopen 100 jaar (!) al een beroep gedaan op Bouwbedrijf Wolters. Prachtige staaltjes nieuwbouw, verbouw, onderhoud en renovatie zijn de specialiteiten van de bouwonderneming, die in het jaar 1912 van start ging in Noordlaren. Jan Lukas en Jannie Wolters zijn de vierde generatie eigenaren van het familiebedrijf, dat in mei 2009 uitbreidde met een tweede vestiging op het industrieterrein aan de Burgemeester J.G. Legroweg in Eelde, vlakbij de bloemenveiling. 
 
De vestiging in Noordlaren blijft operationeel, maar de werkzaamheden zijn grotendeels verplaatst naar de nieuwe locatie in Eelde. Met alle voordelen vandien, ‘We waren er in Noordlaren uitgegroeid’. In het centrum van het dorp was te weinig parkeerruimte en de kleinere opslagruimte was lastig voor leveranciers. Onze nieuwe locatie is zeker weten een grote vooruitgang. Hier kunnen we veel efficiënter werken. Bovendien is de opslagcapaciteit van de nieuwe loods bijna vijf keer zo groot als in Noordlaren. 
 
De ster van Bouwbedrijf Wolters straalt al meer dan een eeuw in de wijde omgeving van Noord-Drenthe en Groningen. Hoge kwaliteit heeft tot een mond-tot-mond-reclame geleid waar het familiebedrijf nog altijd volop profijt van heeft. De opdrachtgevers komen vooral uit plaatsen als Noordlaren, Midlaren, Zuidlaren, Glimmen, Onnen, Vries, Eelde, Haren, Assen en de stad Groningen. 
 
Het verloop onder de vakmensen van het bouwbedrijf is vrijwel nihil, de kennis en ervaring zijn enorm. ‘We kunnen in feite alles realiseren wat met bouwen te maken heeft. We zorgen ervoor dat we zeer nauwkeurig te werk gaan. Bij de oplevering van elke opdracht gaan we alle details samen met de opdrachtgever bij langs, want die moet tevreden zijn. 
 
Wat doen we 
 
“Nieuwbouw – Verbouw – Onderhoud ” 
 
Bouwbedrijf Wolters is een allround bouwonderneming welke actief is in een breed scala van de bouwwereld. Wij werken voornamelijk voor particulieren, maar ook een groot aantal bedrijven zijn reeds jaren klant van ons bedrijf. Het bedrijf verricht veel verbouw en onderhoudswerkzaamheden, zo wordt er regelmatig een woning uitgebreid door middel van een uitbouw, een serre, een extra werk- of woonruimte, een nieuwe keuken of bijkeuken, een nieuwe badkamer. Ook komt het regelmatig voor dat we een boerderij compleet verbouwen tot een woning. Wij kunnen het geheel verzorgen van bouwaanvraag tot en met oplevering. 
 
Ook nieuwbouw van vrijstaande woningen en bedrijfsgebouwen is een specialiteit van het bedrijf. Vanzelfsprekend gaan we ook bij nieuwbouw zeer zorgvuldig te werk. Het voorbereidende werk gebeurt deels in onze werkplaats in Eelde. Hier maken we kozijnen, ramen en trappen op maat. Onze opdrachtgevers kunnen kiezen uit allerlei houtsoorten en uitvoeringen. We zijn een traditionele bouwer, maar bouwen geheel naar de wens van de opdrachtgevers. 
 
Een goede service staat geschreven in de dienstverlening van Bouwbedrijf Wolters. We proberen er altijd voor te zorgen dat onze service zover mogelijk strekt. We denken graag met de mensen mee naar aanleiding van hun wensen. Er kan dus geconcludeerd worden dat service en vakmanschap hoog in het vaandel staan. 
 
Mochten wij uw interesse hebben gewekt, dan kunt u vrijblijvend een afspraak maken met ons bedrijf.

Specialiteit
  • Dakoverstekken  
  • Inbraakwering  
  • dakraam  
  • Carport  
  • Windveren