Bouwbedrijf
Bouwbedrijf Bos in
Emmeloord
<<=Terug naar plaats Emmeloord
Ontvang offertes en bespaar tot 40% op diverse bouwbedrijven in
Emmeloord en omgeving!

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Bouwbedrijf Bos
Bouwerskamp 33
8301AE Emmeloord

tel: 0527-613776

Extra informatie

Afspraak is afspraak! Dat is Bouwbedrijf Bos   
Afspraken zijn bij ons net zo degelijk als onze bouwwerken. Bouwbedrijf Bos bestaat al sinds 1979. Er is in die tijd veel veranderd, maar wat toen gold, geldt nu nog steeds: afspraak is afspraak. 
 
Bouwbedrijf Bos is op alle terreinen inzetbaar. Van onderhoud bij particulieren tot en met grote utiliteitsopdrachten. De uitgangspunten veranderen nooit: de vragen van de klant staan centraal. Wij nemen daarom de tijd voor het eerste gesprek, om goed naar u te luisteren. Dat leidt tot actief en creatief meedenken, heldere overzichtelijke offertes, een reële prijs-kwaliteitverhouding en uiteindelijk een bouwwerk dat staat. Dat geldt voor zowel voor woningbouw als utiliteitsbouw. 
 
 
Geschiedenis: Over Bouwbedrijf Bos 
 
Voor de geschiedenis van het bedrijf gaan we terug naar 1 augustus 1979. Op die dag zette Huib Bos de stap van uitvoerder bij een bouwbedrijf naar het opzetten van een eigen bouwbedrijf, Bouwbedrijf Bos. 
 
Wat begon als een eenmanszaak groeide al snel uit naar een B.V. met vele werknemers en een grote klantenportefeuille. Bouwbedrijf Bos werd de partner van diverse bedrijven en instellingen zoals Triade, Philadelphia, Mercatus, Gereformeerde kerk Emmeloord en vele andere. 
 
Zoon Dirk heeft het (laatste deel van) het bedrijf in 2009 met veel enthousiasme overgenomen. 
 
Maatschappelijk verantwoord ondernemen brengt Bouwbedrijf Bos op zijn eigen wijze in de praktijk. Zorg voor en betrokkenheid bij de samenleving is in ons bedrijf vanzelfsprekend. Dat betekent aandacht voor het milieu en zorg voor mensen. De inspiratie daarvoor haalt eigenaar Dirk Bos uit zijn geloof. U kunt hem altijd op het Evangelie aanspreken. Zijn geloof is ook de basis voor eerlijk zakendoen: afspraak is afspraak. 
 
Rentmeesterschap 
 
Onderdeel van zijn geloofsovertuiging is het rentmeesterschap. Dirk Bos: 'Wij zijn op aarde gezet door God en ik voel de verantwoordelijkheid om deze planeet zo schoon mogelijk door te geven aan de volgende generatie. Ik heb zelf kinderen en hoop dat ook zij op een mooie aarde kunnen leven.' 
 
Praktijk 
 
Dirk Bos zet deze woorden om in praktisch handelen. Dat begint met het zo weinig mogelijk gebruiken van de bedrijfsbus. Als hij op de fiets of lopend naar de bouwplaats kan, dan laat hij de bus staan. In elf jaar tijd heeft hij er nog geen 50.000 kilometer mee gereden! 
 
Bij Bouwbedrijf Bos gaan ze ook efficiënt en bewust met materialen om. Er worden op het terrein aan de Bouwerskamp twaalf verschillende afvalmaterialen gescheiden! Ook de medewerkers van Bouwbedrijf Bos hebben een plaats in het MVO-verhaal. De focus ligt in dat kader vooral op veilig werken. Dirk Bos tot slot: 'Zorg voor en betrokkenheid bij de samenleving begint als ondernemer in mijn eigen onderneming'.