Bouwbedrijf
Bouwbedrijf Kuper en Kroeze in
Emmen
<<=Terug naar plaats Emmen
Ontvang offertes en bespaar tot 40% op diverse bouwbedrijven in
Emmen en omgeving!

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Bouwbedrijf Kuper en Kroeze
Nautilusstraat 6
7821AH Emmen

tel: 0591 - 617992

Extra informatie

Op 22 augustus 1926 besloot Jan Kuper om uit het bedrijf van zijn vader te stappen en een eigen bouwbedrijf te beginnen. Het bedrijf is tot medio 1993 gevestigd geweest aan de Westenesscherstraat in Emmen en vanaf 1993 aan de Nautilusstraat 6 te Emmen.   
Door de verhuizing in 1993 naar het industrieterrein heeft het bedrijf de beschikking gekregen over een modern geoutilleerd pand van waaruit ingespeeld kan worden op de eisen van de huidige markt. 
 
Terwijl Bouwbedrijf Kuper en Kroeze van oorsprong vooral werkzaam is in de utiliteitsbouw is daarnaast de bouw van vrije sektor woningen, verbouw en onderhoud belangrijk geworden. Voor de twee laatst genoemde onderdelen zijn onder andere Rijksgebouwendienst, Esdal College, Carmelcollege, Stenden University en N.V. Waterleidingmij. "Drenthe" gewaardeerde opdrachtgevers. 
Voor de kleine verbouwingen en onderhoudswerkzaamheden heeft het bedrijf de beschikking over een aantal goed ingerichte servicewagens. 
 
Sinds 1977 is de eigen timmerwerkplaats zich gaan ontwikkelen tot een zelfstandige, moderne timmerfabriek (Kuper & Kroeze Timmerfabriek b.v.) waarin machinaal timmerwerk met KOMO-keur, S.G.T. en onder FSC/PEFC keur kan worden gefabriceerd. Echter ook trappen, deuren, balies, enz. kunnen op maat en volgens speciale wensen worden geleverd. 
 
In 2001 is IJdens Bouwbedrijf b.v. te Oosterhesselen opgericht als zusterbedrijf van Bouwbedrijf Kuper en Kroeze b.v. en Kuper & Kroeze Timmerfabriek b.v.. 
 
De bedrijven hebben als sterk punt de korte lijnen binnen de eigen organisatie van de onderneming, alsmede tussen de bedrijven onderling, waardoor er snel en adequaat gehandeld kan worden, zowel in de voorbereidende als in de uitvoerende fase.