Bouwbedrijf
Brands Bouw- en Onderhoud Groningen BV in
Groningen
<<=Terug naar plaats Groningen
Ontvang offertes en bespaar tot 40% op diverse bouwbedrijven in
Groningen en omgeving!

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Brands Bouw- en Onderhoud Groningen BV
Kieler Bocht 33
9723JA Groningen

tel: 050-5757800

Extra informatie

Bedrijfsprofiel   
Veelzijdig familiebedrijf 
 
Brands Bouwgroep B.V. is een veelzijdig en zelfstandig familiebedrijf. Het is al meer dan zeventig jaar actief in Noord-Nederland en biedt werk aan ruim 220 mensen. De vestigingen in Emmen en Groningen realiseren samen een jaaromzet van circa vijftig miljoen euro. 
 
Geschiedenis 
 
Door autonome groei en door samenvoeging van inmiddels een zestal, familiebedrijven, is Brands Bouwgroep B.V. de bouwer geworden zoals het nu is. In Emmen zijn bouwbedrijven 'Van Os' en 'Van Ess' ingeschoven. In Groningen bouwbedrijven 'Bakker', 'Battjes ten Boer', 'Bergman' en 'Koops Bouw BV'. Naast reguliere bouwactiviteiten blonken de afzonderlijke bedrijven uit in hun eigen specialisaties: ontwikkeling, onderhoud, restauratie, nieuwbouw, renovatie, retail enz. Door het samengaan tot Brands Bouwgroep B.V. zijn wij in staat om de meest gecompliceerde bouwprojecten, groot of klein, tot een goed einde voor u af te ronden! 
 
Deskundigheid en kwaliteit 
 
Kwaliteit staat centraal in het werk van de Brands Bouwgroep B.V.. Onze medewerkers houden hun deskundigheid op peil door regelmatig cursussen en opleidingen te volgen. 
Brands is vanzelfsprekend ISO 9001:2008 en VCA** 2008/5.1 gecertificeerd. 
 
Dat betekent dat een bedrijf van de Brands Bouwgroep B.V. altijd een betrouwbare en allround partner is. In woning- en utiliteitsbouw. 
Bij nieuwbouw en verbouw, maar ook bij renovatie of restauratie. Klein en groot! 
 
Wij staan voor u klaar 
 
Of u nu particulier, bedrijf, (zorg) instelling of overheidsinstantie bent, u kunt op ons rekenen. Met onze ervaring in nieuwbouw, verbouw, onderhoud en renovatie zijn wij u graag van dienst. Bij calamiteiten kunt u 24 uur per dag een beroep op ons doen. Wij komen niet alleen bij u langs om een slot te vervangen, maar kunnen ook de meest gecompliceerde bouwwerken voor u realiseren. Veelzijdig als we zijn.