Bouwbedrijf
Bouwbedrijf Kwakkenbos BV in
Harmelen
<<=Terug naar plaats Harmelen
Ontvang offertes en bespaar tot 40% op diverse bouwbedrijven in
Harmelen en omgeving!

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Bouwbedrijf Kwakkenbos BV
Harmelerwaard 1
3481LB Harmelen

tel: 0348-441229

Extra informatie

(Ver)bouwplannen?   
Als u gaat (ver)bouwen zit u niet te wachten op allerlei onzekerheden. Een te lang (ver)bouwproces, onduidelijkheid over de planning, kosten waar u niet op heeft gerekend… U moet er niet aan denken. 
 
Integendeel. U wilt controle over de planning en de kosten. En zekerheid dat afspraken worden nagekomen, dat u de hoogste kwaliteit krijgt en het beste resultaat. 
 
Wij garanderen u een soepel en zeker (ver)bouwproces waar u straks met plezier op terug kunt kijken. En natuurlijk staan we dag en nacht voor u klaar voor service en onderhoud. 365 dagen per jaar. Of het nu gaat om dagelijks onderhoud, kleine of grote reparaties, planmatig of systematisch onderhoud.  
 
Ons Bedrijf 
 
Als u gaat (ver)bouwen zit u niet te wachten op allerlei onzekerheden. Integendeel. U wilt controle over de planning en de kosten. En zekerheid dat afspraken worden nagekomen, dat u de hoogste kwaliteit krijgt en het beste resultaat. Wij garanderen u daarom een soepel en zeker (ver)bouwproces waar u straks met plezier op terug kunt kijken. 
 
Soms zouden we het bijna vergeten: (ver)bouwen is een geweldig mooi proces. Uw gebouw, woning(en), school of zorginstelling wordt gebouwd, verbouwd of gerenoveerd.  
 
U krijgt meer licht, meer ruimte, meer flexibiliteit. U biedt uzelf, uw medewerkers, huurders, bewoners, patiënten of scholieren een betere plek om te wonen, werken, zorgen of leren. Dat is iets om trots op te zijn. 
 
Toch merken wij dat opdrachtgevers er ook tegenop zien. Ze voorzien een tijdrovend bouwproces, overlast tijdens een verbouwing of renovatie en onduidelijkheid over opleverdata en kosten.  
Zekerheid en de hoogste kwaliteit 
 
Wij begrijpen wat het betekent om nieuw te bouwen, te verbouwen of te renoveren. U doet een flinke investering in tijd en geld. U zit niet te wachten op allerlei onzekerheden. Integendeel.  
 
U wilt controle over de planning en de kosten. En zekerheid dat afspraken worden nagekomen, dat u de hoogste kwaliteit krijgt en het beste resultaat. En natuurlijk wilt u dat er goed naar uw wensen wordt geluisterd.  
 
Altijd de beste service bij onderhoud 
 
Aannemersbedrijf Kwakkenbos bestaat sinds begin jaren ’40 van de vorige eeuw. In al die jaren dat ons bedrijf nu bestaat is er veel veranderd. Tegelijkertijd is er ook veel hetzelfde gebleven. Zo zijn wij een sterk service- en onderhoudsgericht bedrijf. Dat waren we toen, dat zijn we nu en dat zijn we over 30 jaar nog steeds. 
 
Veel vaste, langdurige relaties met opdrachtgevers 
 
Dat betekent dat wij sinds onze oprichting altijd veel vaste, langdurige relaties met (particuliere en zakelijke) opdrachtgevers hebben gehad.  
 
En of we nu dagelijks, maandelijks of een paar keer per jaar bij die opdrachtgever langskomen, wij streven altijd naar de hoogste kwaliteit en service. Daarom blijven ze ons immers ook bellen. 
Hoge mate van flexibiliteit 
 
Flexibiliteit is daarbij onontbeerlijk. Als u ons belt met een probleem rekent u erop dat wij het oplossen. Of dat nu om drie uur ’s middags, om twee uur ’s nachts of in het weekend is.  
 
Het is ondenkbaar dat wij bij stormschade, een lekkage of een inbraak niet direct bij u langskomen om de benodigde reparaties uit te voeren. 
Nieuwbouw, verbouw en renovatie 
 
Die instelling maakt dat wij ook bij nieuwbouw, verbouw en renovatie een zeer betrokken en betrouwbare partner zijn. Een opdracht is voor ons nooit te klein, maar zeker ook nooit te groot. U komt ons ook tegen als participant van een bouwcombinatie bij grote combinatieklussen. 
 
Wij weten dat wat echt werkt is: afspraak = afspraak. De kwaliteit leveren die je belooft, de overlast minimaliseren zoals je belooft en opleveren op het tijdstip en volgens het kostenplaatje dat je belooft. Geen onzekerheden, geen miscommunicatie, geen fouten, geen teleurstellingen. Gewoon heel goed werk leveren. 
Onze garanties 
 
Wij garanderen: 
 
  • Veel persoonlijke aandacht 
  • Flexibiliteit 
  • Heldere communicatie 
  • Hoge kwaliteit en service 
  • Oplevering volgens planning en budget