Bouwbedrijf
Bouwbedrijf Kuijsten Kwaliteitsbouw B.V. in
Heeze
<<=Terug naar plaats Heeze
Ontvang offertes en bespaar tot 40% op diverse bouwbedrijven in
Heeze en omgeving!

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Bouwbedrijf Kuijsten Kwaliteitsbouw B.V.
Dirk Heziuslaan 24
5591 AB Heeze

tel: 040 2264055

Extra informatie

Bouwbedrijf Kuijsten Kwaliteitsbouw B.V. is een bouwbedrijf met vaste medewerkers. Allen getalenteerde vakmensen met gevoel voor kwaliteit. Een groep specialisten met liefde voor het vak, die in de regio al de nodige resultaten heeft geboekt.   
Met meer dan 30 jaar bouwervaring is Erik Kuijsten de enthousiaste aanjager van dit team. Hij is verantwoordelijk voor het aannemen van de werken, adviseert en begeleidt de klanten voor-, tijdens en na de bouwwerkzaamheden en neemt tevens deel van de uitvoering op zich. Dag in, dag uit, van het begin tot het eindpunt is Erik het betrokken aanspreekpunt voor de klant. Bij Kuijsten Kwaliteitsbouw bestaat vakmanschap uit meesterschap. Het pakket aan service, kennis en ervaring vertaalt zich automatisch naar de werkzaamheden en naar optimaal advies aan de klant. 
 
Vertrouwen, daar draait het bij deze onderneming om. Nieuwbouw of verbouw brengt voor de opdrachtgever al genoeg zorgen met zich mee. Kuijsten Kwaliteitsbouw is een organisatie die bouwt in vertrouwen en met gevoel.