Bouwbedrijf
Bouwbedrijf Vlaar BV in
Hensbroek
<<=Terug naar plaats Hensbroek
Ontvang offertes en bespaar tot 40% op diverse bouwbedrijven in
Hensbroek en omgeving!

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Bouwbedrijf Vlaar BV
Dorpsweg 132
1711 RM Hensbroek

tel: 0226 452494

Extra informatie

Welkom bij bouw- en aannemersbedrijf Vlaar BV   
Op onze website krijgt u een indruk van onze visie en resultaten op het gebied van nieuwbouw, verbouw en onderhoud. 
 
Heeft u plannen om binnenkort uw eigen huis, schuur of bedrijfsgebouw te gaan bouwen of te verbouwen? 
 
Neemt u dan eens contact met ons op voor een gesprek. 
Wij overleggen graag met u over uw wensen en wat wij voor u kunnen betekenen. 
 
Over Ons 
 
Bouw-en aannemersbedrijf Vlaar uit Hensbroek is een vakkundig en veelzijdig bedrijf opgericht in 1978, werkzaam in de woningbouw en de utiliteitsbouw. Voor ons is zowel nieuwbouw als verbouw niet onbekend. 
 
Wij bouwen om de wensen van de klanten heen en doen dit budgettair gericht. 
Ook de agrarische wereld is voor ons bekend terrein, wij zijn met name gespecialiseerd in diverse bewaarplaatsen, koelcellen of stookcellen.  
 
Heeft u een losse kavel gekocht en wilt u hierop uw droomhuis realiseren. Ook dit kan bouwbedrijf Vlaar voor u realiseren.  
 
Wilt u een uitgebreid advies of een gesprek? Neem dan contact met ons op via het contactformulier, telefonisch via 0226 – 45 24 94.  
 
Bouw-en aannemersbedrijf Vlaar B.V. is aangesloten bij de volgende organisaties: 
 
BouwGarant 
 
BouwGarant is het grootste keurmerk in de bouw. Circa 1800 bouwbedrijven voldoen aan strenge eisen op het gebied van kwaliteit en betrouwbaarheid. Hierop worden zij periodiek getoetst. Bovendien kunt u als u werkt met een BouwGarant-bouwbedrijf de VerBOUWgarantie afsluiten. 
 
Fundeon 
 
Fundeon is het kennis- en adviescentrum voor het opleiden en ontwikkelen van personeel in de bouw en infra. Fundeon vormt de schakel tussen het onderwijs en het bedrijfsleven. 
 
Bouwend Nederland 
 
Bouwend Nederland is een slagvaardige, professionele organisatie die zich inzet voor een betere profilering van de branche en een passende maatschappelijke erkenning voor een sector die economisch en sociaal belangrijk is. De bouw bepaalt het gezicht van Nederland. Zij maakt wonen, werken, leren, recreëren, reizen, handel en vervoer mogelijk.  
 
VCA 
 
VCA betekent Veiligheid, Gezondheid en Milieu checklist aannemers. Het is een veelzijdig programma waarmee steeds meer dienstverlenende bedrijven objectief en structureel kunnen worden getoetst en gecertificeerd op hun veiligheids-, gezondheids- en milieu (VGM)-beheersysteem.  
 
In 1989 hebben opdrachtgevende bedrijven in de petrochemische industrie de aanzet gegeven tot het ontwikkelen van een veiligheidsstandaard voor contractors. Deze standaard, de VCA, is inmiddels uitgegroeid tot een algemene en internationaal toegepaste meetlat voor VGM-beheersystemen van uitvoerende (opdrachtnemende) bedrijven, ook bijvoorbeeld in de bouw, metaal, installatie- en transportsector.  
 
Opdrachtgevers hebben er alle belang bij dat op hun bedrijfsterreinen en locaties veilig en verantwoord wordt gewerkt. Hetzelfde is uiteraard van toepassing op opdrachtnemende bedrijven en uitvoerenden. Niemand zit immers op een ongeval te wachten! Er wordt voortdurend gewerkt aan verbetering in verband met veranderende wet- en regelgeving, nieuwe (milieu)technische inzichten en (internationale) ontwikkelingen.  
 
Een goed instrument vraagt om een zorgvuldige inzet! 
Steeds meer opdrachtgevers (en opdrachtnemers) onderkennen de toegevoegde waarde van VCA/VCU-certificering. Een toenemend aantal bedrijven gaat dan ook het certificatietraject in. Certificeren vraagt vaak flinke inspanningen van een bedrijf. Het totale VGM-beheersysteem wordt doorgelicht. Alleen al daarom, maar ook om de effectiviteit van VCA/VCU als controle-instrument te waarborgen, is het van groot belang om alleen dan certificering van een opdrachtnemer te eisen als er echt sprake is van risicovolle werkzaamheden in de zin van VCA/VCU.