Bouwbedrijf
Bouwbedrijf Hollands Kroon in
Hippolytushoef
<<=Terug naar plaats Hippolytushoef
Ontvang offertes en bespaar tot 40% op diverse bouwbedrijven in
Hippolytushoef en omgeving!

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Bouwbedrijf Hollands Kroon
Postbus 49
1777 ZG Hippolytushoef

tel: 0227 592272

Extra informatie

De 24 uur service voor particulier en bedrijf:   
Glasschade, stormschade en inbraakschade, het kan u zomaar overkomen. Bouwbedrijf Hollands Kroon reikt u de helpende hand. Vanaf nu is een telefoontje naar 0227 – 592272 voldoende om u uit de zorgen te helpen. : “Tijdens de storm van januari bleek het dat er geen bouwbedrijf te bereiken was in onze regio, wij spelen hier nu met deze service op in!” Uiteraard kan het bouwbedrijf er ook voor zorgen dat uw huis optimaal beveiligd is volgens het Politie Keurmerk. Bouwbedrijf Hollands Kroon werkt voor alle verzekeraars. 
 
De politie besteedt veel aandacht aan het opsporen van verdachten van woninginbraken. Dat gebeurt onder meer met technisch onderzoek en buurtonderzoek. Op het gebied van preventie werkt de politie nauw samen met gemeenten. Burgers kunnen zelf ook veel doen om een inbraak in hun woning te voorkómen. Zorg bijvoorbeeld voor goed hang- en sluitwerk en leg geen huissleutels onder de deurmat of in de bloembak. Tip de politie als u verdachte personen of voertuigen in uw woonomgeving ziet. Noteer signalement, kenteken en bijzonderheden. Heeft u rond de tijdstippen van de hieronder vermelde woninginbraken verdachte personen of voertuigen gezien, neem dan contact op met de politie: 0900 – 8844. 
 
Bouwbedrijf Hollands Kroon: 
 
Met als basis 2 zeer ervaren ondernemers, 10 enthousiaste timmermannen en een grote vaste klantenkring binnen (en buiten) de gemeente Hollands Kroon bent u bij Bouwbedrijf Hollands Kroon aan het juiste adres voor zowel uw kleine bouwopdrachten als voor het bouwen van uw complete woning of bedrijfspand. 
 
Bouwbedrijf Hollands Kroon is lid van Bouwend Nederland en Bouwgarant, voor meer informatie kunt u kijken op www.bouwgarant.nl 
 
Diensten 
 
Bouwbedrijf Hollands Kroon levert verschillende diensten en kan u van begin tot eind helpen met de bouw of renovatie van uw woning of bedrijfspand. 
De diensten 
 
- nieuwbouw (Woningen, bedrijfsgebouwen) 
- verbouw (Aanbouw, interne woning verbouw) 
- renovatie (Dakisolatie, dakpannen, metselwerk, voegen, na-isolatie muur en vloer) 
- onderhoud (Houten kozijnen, kunstof kozijnen Europrofyl, boeidelen, Keralit) 
- tuin (Veranda`s op maat, tuinhuizen, schuren) 
- glas (HR++ glas vervanging, enkelglas vervanging)