Bouwbedrijf
Bouwbedrijf Beitler in
Hoevelaken
<<=Terug naar plaats Hoevelaken
Ontvang offertes en bespaar tot 40% op diverse bouwbedrijven in
Hoevelaken en omgeving!

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Bouwbedrijf Beitler
De Wel 26
3871 MV Hoevelaken

tel: (033) 2534218

Extra informatie

Over Bouwbedrijf Beitler   
Historie 
 
Bouwbedrijf Beitler kent een lange historie. Het aannemersbedrijf is in 1915 opgericht door Ernst Sigmund Beitler. Het bedrijf ging van vader Ernst op zoon Hendrik op kleinzoon Ernst, totdat Geert Jan van der Gugten in 2004 het bedrijf overnam. De goede kwaliteit en de prettige sfeer zijn altijd hetzelfde gebleven. Uiteraard zijn we qua technische mogelijkheden wel met de tijd meegegaan. 
We zijn een oud bedrijf met een goede reputatie in Hoevelaken en omgeving, zo willen we ook in 2013 blijven werken. Gelukkig hebben we ook ondanks de ecomische crisis nog steeds terugkerende klanten. Klanten die inzien dat het eindeloos shoppen en prijsvechten ook niet wat is, maar voor een betaalbare prijs hoge kwaliteit kunnen verwachten, zijn bij ons aan het juiste adres. 
 
Bouwbedrijf Beitler heeft een personeelsbestand van tien personeelsleden vast in dienst. Bij elkaar hebben wij veel ervaring in het bouwen! Zo hebben wij timmermannen die langer dan 25, 35 of zelfs 45 jaar in dienst zijn. Samen met de ‘jonge garde’ leveren zij vakwerk van de bovenste plank. 
 
Werkzaamheden 
 
Wij zijn actief op vele terreinen, zoals nieuwbouw, verbouw en onderhoud. Dit doen wij zowel voor particuliere woningen als voor bedrijven, kantoren, (zorg)instellingen en Verenigingen van Eigenaren. Specialisatie van ons bedrijf is de bouwkundige brandpreventie van met name bestaande panden. Met houten kozijnen, ramen en deuren die we immers al zelf maken is ook met onze kennis brandwerende beglazingen toe te passen en ook de doorvoeren door de wanden brandwerend af te dichten. De specialisatie is een bewuste keuze om ons met name op de renovatie- en onderhoudsmarkt te richten. 
Ook hebben wij inmiddels veel ervaring opgedaan in het renoveren en restaureren van historische panden. Dit doen wij zeer vakkundig en met veel plezier. 
Ons werkgebied is het midden van het land, dat is een bewuste keuze om regionaal te werken, vanuit ons kantoor zien we elke dag al files genoeg op de snelweg. Door deze keuze zijn we onze tijd ver vooruit, als u begrijpt wat hiermee wordt bedoeld..... 
 
Mogelijkheden 
 
Bouwen doe je altijd samen. Uw wensen staan daarbij altijd voorop en centraal. Uw ideeën en onze kennis en ervaring moet toch iets kunnen worden? Zo ontstaat er een passend plan, waarbinnen alles mogelijk is. Zo kunt u ons het bouwproject in zijn totaliteit uit laten voeren. Wij adviseren u dan vanaf het eerste idee tot en met de oplevering. Wanneer u wilt, verzorgen wij uw bouwaanvraag bij de gemeente en dergelijke zaken. 
 
Het is ook mogelijk dat u bijvoorbeeld het schilder- en loodgieterswerk en de elektra in eigen beheer uitvoert. We spreken alles van tevoren door, zodat beide partijen weten waar ze aan toe zijn. Heeft u toch nog vragen? Dan kunt u altijd terecht bij uw vaste contactpersoon. 
 
Betaalbare kwaliteit 
 
Nattuurlijk kost (ver)-bouwen veel geld, en geen bedrijf kan zonder winst. 
Echter, onze focus ligt meer op de goede kwaliteit, die wij proberen te leveren en de blijvende relatie met onze klanten, dan op het cijfer wat onder aan de streep aan het eind overblijft. 
Door onze wijze van werken proberen wij u op alle dingen te wijzen, ook in het voortraject, hierdoor blijven de kosten beheersbaar. 
 
Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) 
Hieraan proberen wij uiting te geven door ons meedoen met de Beursvloer Hoevelaken. 
Zie ook op www.beursvloerhoevelaken.nl 
 
Neem gerust contact op voor meer informatie of een nadere kennismaking! 
 
Werkwijze 
 
Voorbereiding 
 
U kunt bij ons altijd een vrijblijvende offerte aanvragen. We maken een afspraak en bespreken uw wensen. Daarna gaan wij aan de slag om een goede en complete offerte voor u te maken. Hierbij zorgen wij voor een duidelijke omschrijving, zodat u weet wat u voor de genoemde prijs kunt verwachten. We werken met een duidelijk en helder contract en een gespecificeerde open begroting. Zijn er onduidelijkheden? Vraag gerust, we leggen het u graag uit.  
 
Onderaannemers voeren bij ons soms delen van het werk uit, deze worden bij ons zorgvuldig geselecteerd, niet alleen op prijs maar ook op kwaliteit. Het zogenaamde "uitknijpen" doen wij niet, de prijs is niet altijd het belangrijkste, maar zeerzeker ook een goed eindresultaat voor de klant. 
Iedereen wil een boterham verdienen, de betalingen doen wij aan onze onderaannemers en leveranciers binnen 30 dagen! Hier kunt u ons aan houden. 
Hierdoor hebben we veel vaste bedrijven die graag voor ons werken. Door weinig wisselingen in dit bestand worden veel kosten bespaard. De bedrijven zijn immers op elkaar ingespeeld. Over ketensamenwerking gesproken! Dit doen we al jaren zo, en is een beproefd concept gebleken!! 
Ketensamenwerking = Samenwerken doe je in de keet! Op de bouwplaats, daar hoort het thuis. 
 
Uitvoering 
 
Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken, heeft u vanaf het begin van het project tot en met de oplevering met een vaste contactpersoon te maken. Het kan zijn dat er vragen bij u ontstaan. Ziet de werkelijkheid er bijvoorbeeld anders uit dan de tekening lijkt weer te geven? Uw contactpersoon licht alles graag toe en geeft u duidelijke antwoorden. 
 
U kunt van al onze medewerkers een flexibele opstelling verwachten. Zij zorgen voor een goede, veilige en opgeruimde werkomgeving en beperken de mogelijke overlast zoveel mogelijk.