Bouwbedrijf
Bouwbedrijf A de Vries in
Leek
<<=Terug naar plaats Leek
Ontvang offertes en bespaar tot 40% op diverse bouwbedrijven in
Leek en omgeving!

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Bouwbedrijf A de Vries
Van Panhuyslaan 19
9351CA Leek

tel: 0594-516786

Extra informatie

Hoe het begon   
Vakmanschap en liefde voor het vak zijn kenmerken die Arie de Vries typeren. Oog voor detail en mooie afwerking staan bij hem eveneens hoog in het vaandel. Dit alles vond Arie steeds minder terug in de hedendaagse bouwwereld. Na ruim 30 jaar bouwervaring werd het dan ook tijd om zelfstandig verder te gaan. Zo ontstond in de loop van 2004 De Vries Bouwservice & Onderhoudsbedrijf. 
 
Kwaliteit 
 
Vanaf de eerste dag staat De Vries Bouwservice garant voor kwaliteit. Arie en zijn medewerkers zijn teveel vakman om hier concessies aan te doen. Maar welk project we ook met u aangaan, wij laten u zien dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn. 
 
Wij kunnen elke uitdaging aan! 
 
Met de vele jaren ervaring in de bouwwereld gaan wij graag elke uitdaging aan op het gebied van aan- of verbouw en onderhoud. Of het nu gaat om een uitbouw aan uw woning, de verbouwing van uw badkamer of keuken, of het vervangen van deuren en kozijnen, wij staan graag voor u klaar. Ook voor de renovatie van bijvoorbeeld uw dakgoten of gevelbekleding kunt u ons inschakelen. En voor restauratiewerk houden we ons speciaal aanbevolen. 
 
 
Wij zijn gespecialiseerd in: 
 
  • Aanbouw 
  • Verbouw 
  • Renovatie 
  • Onderhoud 
  • Restauratie 
 
Wij zijn voornamelijk werkzaam in de gebieden Zuid-Groningen en Noord-Drenthe.