Bouwbedrijf
Bouwbedrijf Schouten in
Leidschendam
<<=Terug naar plaats Leidschendam
Ontvang offertes en bespaar tot 40% op diverse bouwbedrijven in
Leidschendam en omgeving!

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Bouwbedrijf Schouten
de Tol 8
2266EK Leidschendam

tel: 070-3014700

Extra informatie

Bouwbedrijf Schouten bouwt aan ontwikkeling   
Bouwbedrijf Schouten ontwikkelt, bouwt, renoveert en onderhoudt. Met slimme, innoverende concepten, vakmanschap, klantgerichtheid en de kwaliteit die onze klanten van ons gewend zijn. Als ontwikkelende bouwer zetten we koers in een bewogen en zeer interessante markt en koppelen we ambachtelijke kwaliteit aan moderne processen. Een markt waar we ons als een vis in het water voelen en u graag van dienst zijn. 
 
Ontwikkeling kent vele gezichten. Zo realiseren we woningen, plannen en buurten waar mensen zich thuisvoelen. Zetten we duurzame scholen, zorginstellingen en andere sociale gebouwen neer. En realiseren we rendabel commercieel vastgoed waar mensen graag werken. Zo wordt onze vuistregel ‘Schouten bouwt aan ontwikkeling’ ons levensmotto. Een belofte naar iedereen die zaken met ons doet. 
 
Bouwbedrijf Schouten is een bedrijf met een lange staat van dienst. Het Bouw- en aannemersbedrijf Schouten b.v. dateert van 1938. De heer Jan Schouten, oprichter, werkte als zelfstandig timmerman-uitvoerder voor diverse plaatselijke bedrijven. 
 
In de jaren '70 werd er voor het eerst voorzichtig gekeken naar het, voor eigen risico, ontwikkelen van enkele koopwoningen. Later heeft dit geleid tot een ontwikkelingsunit Schouten de Jong, die sinds 1994 zelfstandig in de markt actief is geweest. 
Om nog meer aan de eisen van de huidige markt te voldoen, hebben we er voor gekozen om onze beide bedrijven Bouw- en aannemersbedrijf Schouten en Schouten de Jong samen te voegen tot een sterk ‘Schouten’. Een bedrijf waar we trots op zijn! 
 
We hebben onze positie in de markt in 75 jaar behouden én verstevigd. Door een integere en betrouwbare partner voor onze opdrachtgever en partners te zijn en te investeren in het aantrekken en scholen van kwalitatief personeel. En met gepaste trots op waar we staan, gaan we door. Want Schouten is een bedrijf dat vooruit wil. Met ontwikkelaars en bouwteams die goed op elkaar zijn ingespeeld waardoor er ruimte is voor creativiteit en innovaties. Juist in een veranderende omgeving. 
 
 
Visie & Werkwijze 
 
Het beste van twee werelden 
De markt zit te wachten op ontwikkelende bouwers en daar ligt precies onze kracht. We brengen ontwikkelings- en bouwkennis nog dichter bij elkaar. Hierdoor verloopt het proces efficiënter en ontstaat er een optimaal product. We zorgen net zo makkelijk voor het haalbaar rekenen en tekenen van een ontwikkeling als dat we de verantwoordelijkheid nemen voor de logistieke processen, kwaliteitsbeheersing en planning bij bouw, renovatie of onderhoud. Schouten kent het klappen van de zweep en is hiermee een betrouwbare partner voor diverse opdrachtgevers zoals bijvoorbeeld gemeenten, corporaties, beleggers, ontwikkelaars, facilitair managers en particulieren. Wij vinden het een uitdaging om te werken binnen een complexe structuur van partijen met wisselende eisen, wensen en normen. 
 
Bundeling van krachten 
 
Een project staat nooit op zichzelf maar is een optelsom van de energie van onze mensen die samen met onze opdrachtgevers en partners zorgen voor een goed verloop van de projecten en een duurzaam resultaat. Het ontwikkelen van een project start in onze optiek dan ook allereerst met het bouwen aan de relatie met de opdrachtgever. Dat doen wij door ons te verplaatsen in zijn belangen en in die van de gebruikers. Met onze expertise vertalen wij deze wensen en behoeften naar passende oplossingen.

Specialiteit
  • Zwembad 
  • Appartementen  
  • Architect  
  • Balkon  
  • Garage  
  • Souterrain  
  • Water  
  • Woningen