Bouwbedrijf
Bouwbedrijf Van der Maazen in
Lith
<<=Terug naar plaats Lith
Ontvang offertes en bespaar tot 40% op diverse bouwbedrijven in
Lith en omgeving!

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Bouwbedrijf Van der Maazen
Molenstraat 56
5397 EL Lith

tel: (0412) 485690

Extra informatie

Bouwbedrijf   
Samen kwalitatief bouwen 
Al ruim ruim 60 jaar is Bouwbedrijf Van der Maazen een betrouwbare partner in de bouwwereld. Wij bouwen samen met onze opdrachtgevers en de gebruikers door mee te denken. Door verdieping in de processen en wensen van de gebruiker creëren we samen oplossingen die voldoen aan de gestelde kwaliteitseisen. Een deskundige bouwbegeleiding, onze vakmensen en het gebruik van hoogwaardige materialen staan garant daarvoor. Bouwbedrijf Van der Maazen past moderne bouwtechnieken toe en bouwt degelijk en ecologisch. 
 
Multidisciplinair 
 
Ons bouwbedrijf realiseert uiteenlopende projecten voor onder andere projectontwikkelaars, bedrijven en woningcorporaties. Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie, traditioneel of duurzaam en ecologisch bouwen. Van woningbouw tot kantoor- en bedrijfsruimten, zorgwoningen, scholen en multifunctionele accomodaties. Van der Maazen realiseert projecten binnen budget en volgens afspraak. 
 
 
Visie 
 
Samen bouwen 
 
Van der Maazen bouwt samen met alle leden in het bouwteam. Alleen dan kunnen we vanuit een gezamenlijke doelstelling kwalitatief hoogwaardig gebouwen realiseren binnen het gestelde budget. Het toepassen van BIM is daarbij een belangrijk hulpmiddel. 
 
Duurzaam en ecologisch bouwen 
 
Bouwbedrijf Van der Maazen streeft naar een steeds duurzamer bouwproces door moderne bouwtechnieken en duurzame materialen toe te passen. In de afgelopen 15 jaar hebben wij ruime ervaring opgedaan in het realiseren van duurzame en ecologische projecten.