Bouwbedrijf
Bouwbedrijf Van Rhenen BV in
Lopikerkapel
<<=Terug naar plaats Lopikerkapel
Ontvang offertes en bespaar tot 40% op diverse bouwbedrijven in
Lopikerkapel en omgeving!

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Bouwbedrijf Van Rhenen BV
Lopikerweg Oost 174
3412KH Lopikerkapel

tel: 030-6887088

Extra informatie

Bouwbedrijf Van Rhenen BV is uw professionele en betrouwbare timmer- metsel- en aannemersbedrijf te Lopikerkapel. Wij zijn een actieve en ervaren partner in verschillende bouwprojecten in de regio. Bij deze projecten zetten wij onze ervaring en expertise in met als doel het behalen van de beste resultaten. Zowel particulieren, instanties en bedrijven weten ons altijd weer te vinden en vertrouwen blindelings op onze professionele werkwijze. Want we doen het goed of we doen het niet. Wat uw bouwwerkzaamheden ook zijn; wij kunnen ieder project tot volle tevredenheid realiseren.   
Door ons brede dienstenpakket zijn wij in staat om zowel kleine als grotere opdrachten aan te nemen. Ons vaste klantenbestand is een duidelijke indicatie van de kwaliteit die wij bieden. En neemt u maar van ons aan dat ieder project dat wij voltooien volledig conform de eisen en verwachtingen zijn van de opdrachtgever.  
 
Als vakbekwaam bedrijf hebben wij een uitgebreid dienstenpakket. Wij realiseren bijvoorbeeld gedegen activiteiten met betrekking tot nieuwbouw, verbouw- en renovatiewerken, restauratiewerken en onderhoud. Wij kunnen gehele bouwprojecten van begin tot eind uitvoeren, maar ook voor de kleinere verbouwingen bent u bij ons aan het juiste adres. Met oog voor detail, kwaliteit en het esthetische aspect streven wij naar het voornaamste eindresultaat. Wij bieden onze diensten aan zowel particulieren, instanties en bedrijven.

Specialiteit
  • Betimmering  
  • Bemetseling