Bouwbedrijf
Bouwbedrijf Borrenbergs in
Luyksgestel
<<=Terug naar plaats Luyksgestel
Ontvang offertes en bespaar tot 40% op diverse bouwbedrijven in
Luyksgestel en omgeving!

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Bouwbedrijf Borrenbergs
Dorpstraat 104
5575AE Luyksgestel

tel: 0497-541478

Extra informatie

Bouwbedrijf Borrenbergs werd in 1935 opgericht door J.A. Borrenbergs. Na enkele jaren kwamen zijn zonen Toon en Jack meehelpen in de zaak en de naam van het bedrijf werd dan ook Aannemersbedrijf J.A. Borrenbergs en zonen.   
Na jaren van hard werken en noeste arbeid namen zijn zonen het bedrijf over; Borrenbergs Bouwbedrijf b.v. In de loop der jaren was het bedrijf uitgegroeid tot een volwaardig allround bouwbedrijf met klanten in de particuliere sector alsmede zakelijke klanten. 
 
Intussen was men ook verhuisd naar de overkant van de straat waar tevens een machinale timmerwerkplaats compleet werd ingericht voor het vervaardigen van kozijnen , ramen en trappen. Het bedrijf groeide gestaag en verwierf en behield een grote klantenkring in de kempen. In de jaren negentig kwamen de zonen van Toon , Dave en Jacky , de beide senioren assisteren en in 2000 namen zij samen met Jack het bedrijf over. Inmiddels is het bedrijf alleen in handen van de 3e generatie. Momenteel zijn er circa 25 werknemers in vaste dienst en worden er daarnaast vaklieden ingehuurd voor installatietechnische werkzaamheden. De coördinatie van alle voorkomende bouwkundige en installatietechnische werkzaamheden zijn bij Borrenbergs Bouwbedrijf bv in vertrouwde handen. De vakkennis , flexibiliteit en meer dan 75 jaar ervaring maken Borrenbergs Bouwbedrijf b.v. tot een betrouwbare en solide partner van A tot Z!