Bouwbedrijf
Van Elburg Afbouw in
Maarssen
<<=Terug naar plaats Maarssen
Ontvang offertes en bespaar tot 40% op diverse bouwbedrijven in
Maarssen en omgeving!

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Van Elburg Afbouw
Fazantenkamp 906
3607EG Maarssen

tel: 06-21894116

Extra informatie

Tjerk van Elburg. Sinds 1998 actief als timmerman.  "Voorheen was ik werkzaam bij een bedrijf waarbij ik alle renovatie werkzaamheden verrichte. Van het verbouwen en plaatsen van paarden stallen, schuren verbouwen naar kantoor ruimtes en winkelpanden inrichten. Daarna ben ik mij gaan richten op het plaatsen van badkamers, keukens, leggen van vloeren en timmeren van kasten. 
 
Sinds 1 oktober 2010 ben mijn eigen onderneming: Van Elburg Afbouw gestart. Timmerwerk is niet zo zeer mijn werk maar een grote hobby. En hoe mooi is het om van je hobby je werk te maken. Ik vind het daarom zeer belangrijk om goede kwaliteit te leveren binnen een redelijke termijn. Ik probeer met de mensen mee te denken als zij hun wensen aangeven zodat ik werk kan afleveren waar de klant tevreden mee is. 
 
Mijn onderneming richt zich voornamelijk op het plaatsen van keukens en badkamers, het leggen van vloeren en verbouwingen van diverse ruimtes, denk hierbij aan kastenwanden of kamers opdelen. Maar ook voor bijvoorbeeld stucwerk draai ik mijn hand niet om. 
 
Projecten kunnen worden aangenomen voor een vast bedrag, uiteraard exclusief onvoorzienbare kosten. Of op uren basis. Waar de klant zich het prettigst bij voelt. Mocht u vragen hebben of een vrijblijvende afspraak willen maken voor een offerte, dan kunt u mij mailen of bellen. " 
 
U kunt bij ons terecht voor onder andere; het plaatsen van keukens, het renoveren van uw badkamer tot het aanpassen van uw bedrijfsruimte, denk hierbij aan stucwerk, elektra en timmerwerkzaamheden.