Bouwbedrijf
Bouwbedrijf Eijkerbouw in
Margraten
<<=Terug naar plaats Margraten




Ontvang offertes en bespaar tot 40% op diverse bouwbedrijven in
Margraten en omgeving!

Aanschaf, installatie of inhuren van:




Bouwbedrijf Eijkerbouw
Aan de Fremme 35
6269BK Margraten

tel: 043-4582200

Extra informatie

Onze bedrijfsfilosofie is simpel: de klant is koning. Met andere woorden: uw belang als klant staat voorop. We houden van open communicatie. Dat staat in ieder bouwproces centraal.    
Wij zijn ons sterk bewust van de verantwoordelijkheid die we als bouwer hebben en nemen u de uitvoering van het volledige bouwtraject graag uit handen.  
 
Kunnen wij voor u aan de slag? Graag! 
 
Het team van Bouwbedrijf Eijkerbouw is er klaar voor! 
 
Bouwbedrijf Eijkerbouw 
 
Waarom Bouwbedrijf Eijkerbouw? 
 
Professioneel, efficiënt, objectief en veelzijdig, dat zijn onze kernwaarden. Waarden die u terugvindt in onze manier van bouwen. Onze doelstelling is DOEN op eigen wijze. Waarbij we gaan voor snel resultaat met optimale kwaliteit. Uw wensen zijn ons uitgangspunt. Meedenken doen wij graag en actief. Met duurzaam, milieubewust bouwen en onze materiaalkennis als uitgangspunten. 
 
Objectief advies, dat garanderen wij, ook als het anders kan! 
 
‘Hadden we maar voor jullie gekozen, dan hadden we geweten waar we aan toe waren’. Opdrachtgevers krijgen vaak na gunning de confrontatie met de werkelijke kosten. Deze kosten stonden als stelposten in de offerte van een collega aanbieder en blijken in de praktijk vele malen hoger. Met Eijkerbouw heeft u een gegarandeerd eerlijke prijs en objectief advies. 
 
Klikt het tussen ons en mogen wij voor u aan de slag? Dan gaan wij op basis van uw tekeningen en bestek en verkregen vergunningen direct van start. En nemen het gehele uitvoeringstraject tot aan het verhuisklaar opleveren, graag van uw over. Zodat u zich kunt richten op andere relevante zaken.

Specialiteit
  • Dakkapel  
  • Appartementen  
  • Architect  
  • Deuren  
  • Kantoor  
  • Ramen  
  • Timmerfabriek  
  • Woningen