Bouwbedrijf
Bouwbedrijf Van Gerven BV in
Mierlo
<<=Terug naar plaats Mierlo
Ontvang offertes en bespaar tot 40% op diverse bouwbedrijven in
Mierlo en omgeving!

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Bouwbedrijf Van Gerven BV
Bijenkorf 1
5731ST Mierlo

tel: 0492-663750

Extra informatie

Bouwen is onze passie, vakmanschap onze kwaliteit.   
Bouwbedrijf Van Gerven BV is een familiebedrijf dat in 1939 is opgericht en is uitgegroeid tot een veelzijdige ontwikkelende bouwonderneming. Wij richten ons op het ontwikkelen, aannemen en uitvoeren van een breed scala aan bouwprojecten. Zo zijn wij onder andere actief in de sectoren woningbouw, bedrijfshuisvesting, onderwijs en zorg. 
 
Wij staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Door onze betrokkenheid en vakmanschap zorgen wij dat uw project ons project wordt. Dit heeft niet alleen geleid tot duurzame relaties met onze opdrachtgevers, maar heeft ook geresulteerd in prachtige duurzame gebouwen. 
 
Bent u nieuwsgierig naar wat bouwbedrijf Van Gerven voor u kan betekenen? Neem een kijkje bij onze projecten om een indruk te krijgen van wat wij in huis hebben. 
 
 
Een echt familiebedrijf 
 
Wij zijn een echt familiebedrijf in de beste betekenis van het woord waarbij u kunt rekenen op een strakke organisatie met gekwalificeerde medewerkers. Onze medewerkers zijn ervaren en oplossingsgericht waardoor u bent verzekerd van betrokken vakmanschap. 
 
Onze ervaring in de bouw staat als een huis. Onze kracht is de onvoorwaardelijke keuze voor kwaliteit en onze brede expertise. Dat betekent dat we voor opdrachtgevers alles kunnen regelen wat te maken heeft met de bouw. 
 
Als erkend bouwbedrijf is Van Gerven een gecertificeerd leerbedrijf, lid van het Nederlands Verbond van Ondernemers in de Bouwnijverheid (NVOB) en van Stichting Woningborg. Lidmaatschappen die in de bouwwereld symbool staan voor vakmanschap, betrouwbaarheid en garantie. Daarnaast is onze kwaliteit geborgd door het ISO-9001 certificaat voor de werkprocessen en het VCA **-certificaat voor veiligheid, gezondheid en milieu.