Bouwbedrijf
Bouwbedrijf Verhoeven in
Moergestel
<<=Terug naar plaats Moergestel
Ontvang offertes en bespaar tot 40% op diverse bouwbedrijven in
Moergestel en omgeving!

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Bouwbedrijf Verhoeven
Industrieweg 23/B
5066XJ Moergestel

tel: 013-5282373

Extra informatie

Kennismaking en history   
In 1949 werd de grondslag gelegd voor bouw- en aannemersbedrijf Hein Verhoeven b.v., oorspronkelijk een ambachtelijk timmerbedrijf. 
 
Na een bescheiden begin in september 1949 heeft ons bedrijf een grote vlucht genomen. Dit voornamelijk door vakkundigheid, een goed organisatievermogen en de juiste mentale instelling van onze werknemers. 
 
Begin 2008 heeft bouw- en aannemersbedrijf Hein Verhoeven b.v. een metamorfose ondergaan, waardoor naam en logo gemoderniseerd zijn. Vanaf 2008 werken we onder de naam: Verhoeven bouwbedrijf bv. 
Door de jaren hebben wij meer dan 2000 woningen van diverse architectuur alleen al in Oisterwijk gerealiseerd. Waaronder seniorenappartementen, bejaardenflats, scholen, villa's, landhuizen, utiliteitsbouw en sociale woningbouw. Met diverse woningbouwvereniging en projectontwikkelaars als opdrachtgever hebben wij bewezen om tegen sterk concurrerende prijzen, kwalitatief hoogwaardige gebouwen te realiseren. 
 
 
Visie 
 
Op de eerste plaats zijn we ons de laatste 10 jaar, door het afnemen van grootschalige woningbouw, op een breder vlak gaan begeven. Hoewel we het vak van restaureren en renoveren altijd al hebben gekoesterd, zijn we dat de laatste jaren meer en meer gaan doen. Maar ook bedrijfsgebouwen en luxe villa's hebben we de laatste jaren steeds meer gebouwd. Door ons op een breder vlak te presenteren zijn wij ervan overtuigd dat voor een kleine zelfstandige bouwonderneming een goede toekomst is weggelegd. 
 
Ook zijn we de laatste jaren meer zelf gaan ontwikkelen, waardoor we voor u ook plannen kunnen ontwikkelen en waarin we een goede partner, en/of initiatiefnemer kunnen zijn in het gehele bouwproces van vergunning tot en met de nazorg. 
 
Verder willen wij een hechte werkgemeenschap blijven, met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waar de sfeer goed is en arbeidsvreugde beleefd kan worden. Met onze werknemers, waarvan velen met zeer veel dienstjaren, kunnen nieuwe mensen het vak leren en kan talent zich ontplooien en perspectief geboden worden. 
 
Een groot verantwoordelijkheidsgevoel en loyaliteit naar elkaar, en naar alle partijen welke bij het bouwproces betrokken zijn, staan bij ons voorop. Dit doen we in de overtuiging dat zakelijk succes dan eenvoudigweg niet uit kan blijven. 
 
Dankzij onze grote flexibiliteit zijn wij in staat een grote diversiteit aan bouwwerken in ons programma opnemen. 
Kennis, ervaring en kwaliteit zijn de fundamenten waarop wij bouwen. Ook voor u.