Bouwbedrijf
Bouwbedrijf de Hoop in
Montfoort
<<=Terug naar plaats Montfoort
Ontvang offertes en bespaar tot 40% op diverse bouwbedrijven in
Montfoort en omgeving!

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Bouwbedrijf de Hoop
Achtersloot 75 b
3401 NT Montfoort

tel: 0348-474340

Extra informatie

Welkom bij Bouwbedrijf de Hoop   
Doormiddel van deze website proberen wij u op de hoogte te houden van alle actuele ontwikkelingen binnen ons bedrijf. Dat maakt het zeker de moeite waard om er regelmatig een kijkje te nemen. 
 
Ons bedrijf 
 
Bouwbedrijf De Hoop uit Montfoort en IJsselstein is een jonge professionele bouwmaatschappij, wij startten ons bedrijf in 2008 en in deze korte tijd heeft ons bedrijf een reputatie van zeer betrouwbare partner weten op te “bouwen” 
 
Als bouwbedrijf zijn we er ons van bewust dat het realiseren van een nieuwbouw, verbouw of renovatie voor onze opdrachtgevers vaak een belangrijke beslissing en aanzienlijke investering is. Ondanks de huidige, zich snel veranderende markt met onder druk staande marges en budgetten zijn wij in staat, mede door onze platte organisatie ook nu concurrerend te werken. 
 
Bent u u dus op zoek naar een betrouwbaar bouwbedrijf in de omgeving van Montfoort en IJsselstein? Neem dan contact op met Bouwbedrijf de Hoop. 
 
U als opdrachtgever moet hoge eisen aan uw bouwbedrijf durven stellen en wij willen en kunnen daar graag aan voldoen.  
 
Wie zijn wij? 
 
Bouwbedrijf de Hoop doet alle voorkomende werkzaamheden in de bouw. Van kleine klusjes tot grote projecten. Wij zijn onze opdrachtgevers van dienst op het gebied van: nieuwbouw, verbouw, onderhoud, renovatie en restauratie. Kortom voor alle bouwkundige werkzaamheden bent u bij ons aan het goede adres. 
 
Op het gebied van bouwen in de agrarische sector kunt u ook bij ons terecht. Of het nu gaat om nieuwbouw of uitbreiden van een bestaande stal. Bij veel stallen is het betonwerk een groot en belangrijk onderdeel van het project. Wij kunnen allerlei soorten (mest) kelders maken. Ook voor het monoliet (vlinderen) van betonvloeren kunt u bij ons terecht.  
 
Wij bieden ons product aan met een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Met ons gemotiveerd team van werknemers en onderaannemers zorgen wij voor tevreden klanten en een leuke werksfeer. Bij bouwbedrijf de Hoop staan de wensen van de klant centraal. 
 
U kunt ook bij ons terecht als u plannen nog in het beginstadium zitten. Wij kunnen met u meedenken en ook voor het verkrijgen van vergunningen en tekeningen kunnen wij u van dienst zijn. 
 
Wij zijn als bouwbedrijf vaak actief in de omgeving van Montfoort en IJsselstein? Neem dan contact op voor meer informatie.