Bouwbedrijf
Bouwbedrijf Gebr. Benus BV in
Musselkanaal
<<=Terug naar plaats Musselkanaal
Ontvang offertes en bespaar tot 40% op diverse bouwbedrijven in
Musselkanaal en omgeving!

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Bouwbedrijf Gebr. Benus BV
Schoolstraat 166
9581 GJ Musselkanaal

tel: 0599-412777

Extra informatie

Bouwonderneming Gebroeders Benus BV is nauw betrokken bij zijn klanten. We realiseren met een doordachte werkwijze woningen, bedrijfspanden en projecten.   
Ons bedrijf 
 
Bouwbedrijf Gebr. Benus BV werkt met korte communicatielijnen, levert snel offertes en is nauw betrokken bij de klant. Hierbij horen logischerwijs persoonlijke service, een effectieve overlegstructuur en de beste prijs-kwaliteitverhouding. Ons bedrijf bedient met deze werkwijze klanten in Groningen, Drenthe en de kop van Overijssel. 
 
Onze diensten 
 
Bouwbedrijf Gebr. Benus BV realiseert voor haar klanten woningen, bedrijfspanden en projecten. Wij zijn BouwGarant-bouwbedrijf en eveneens aangesloten bij de Stichting Woningborg (GIW). Bouwonderneming Gebroeders Benus BV biedt u dan ook maximale zekerheid bij uw bouw of verbouw en heeft ruime ervaring op het gebied van: 
 
- Woningbouw 
- Utiliteitsbouw 
- Projectontwikkeling 
- Onderhoud 
 
Onze kwaliteit en service 
 
Een tevreden klant en een gewenst resultaat is onze insteek. De brede vakkennis van Bouwonderneming Gebroeders Benus BV vormt de garantie voor dit resultaat, ook op lange termijn. We realiseren een goed bouwproject en komen de gemaakte afspraken na. Zo verloopt de samenwerking in vertrouwen en kan het met voldoening slagen. 
 
De kracht van Bouwbedrijf Gebr. Benus BV 
 
 
  • Meer dan 90 jaar ervaring als geregistreerd bouwbedrijf 
  • Kwalitatief hoogwaardige uitvoering door ervaren vakmensen 
  • De juiste contacten met onderleveranciers met vakkennis 
  • Betrouwbaar advies 
  • Een zo laag mogelijk aantal opleveringspunten 
  • Veiligheid: VCA-gecertificeerd 
 
Bouwbedrijf Gebr. Benus BV levert in overleg met de opdrachtgever maatwerk. Het resultaat is een pand waarin u met plezier zult wonen of werken. 
 
Bouwgarant en GIW 
 
Bouwbedrijf Gebr. Benus BV verzorgt al meer dan 90 jaar voor haar klanten de realisatie van woningen, bedrijfspanden en projecten. Wij zijn BouwGarant-bouwbedrijf en eveneens aangesloten bij de Stichting Woningborg (GIW). Bouwonderneming Gebroeders Benus BV biedt u dan ook maximale zekerheid bij uw bouw of verbouw en heeft ruime ervaring op zijn werkterrein. 
 
Werkgebied 
 
Ons werkgebied beslaat de provincies Groningen en Drenthe en de kop van Overijssel. Waar nodig werken we nauw samen met vaste onderaannemers. We nemen onze klanten werk uit handen op het gebied van verbouw, nieuwbouw en onderhoud. Bouwonderneming Gebroeders Benus BV heeft alle expertise in huis om de wensen van de opdrachtgever te realiseren. 
 
Werkwijze 
 
Uw wensen zijn maatgevend. Wij vertalen daarom uw ideeën in een passend voorstel voor bouw of verbouw. Hierbij zijn een hoge kwaliteitsstandaard en een doordachte werkwijze vanzelfsprekend. Zo hanteren we korte communicatielijnen en zijn wij zeer betrokken bij onze klant en het project. 
 
Vakmensen 
 
Bouwonderneming Gebroeders Benus BV besteedt veel aandacht aan scholing. Onze ervaren werknemers volgen regelmatig cursussen of bijscholingen. Zo garanderen we brede en actuele vakkennis. Bovendien heeft iedere werknemer zijn eigen specialisatie. Als opdrachtgever heeft u dan ook altijd een vast aanspreekpunt bij Bouwonderneming Gebroeders Benus BV.