Bouwbedrijf
Bouwbedrijf A.J. Koopmanschap in
Naarden
<<=Terug naar plaats Naarden
Ontvang offertes en bespaar tot 40% op diverse bouwbedrijven in
Naarden en omgeving!

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Bouwbedrijf A.J. Koopmanschap
Nieuwe Haven 27 a
1411 SG Naarden

tel: 035-6948062

Extra informatie

Wij hebben een kleine en eenvoudige organisatie. Voordeel daarvan is dat over het algemeen erg duidelijk is wie uw gesprekspartner is.   
In het voor- en na-traject is dat een projectleider, veelal is dit een lid van de directie. Hij neemt een werk bij u op, zorgt voor de offerte en de voorbereiding. Tijdens de bouw komt een projectleider langs voor instructie aan de meewerkend voorman. Na de bouw doet de projectleider desgewenst de oplevering en de afhandeling. 
 
Tijdens de bouw is het de meewerkend voorman die van alle details op de hoogte is en een duidelijk antwoord kan geven op de meeste vragen. Deze vakman is dagelijks op de bouw en leidt alle werkzaamheden in goede banen. Overigens zal hij regelmatig details met u overleggen als meerdere uitvoeringen mogelijk zijn. Dit om zo dicht mogelijk te komen bij het resultaat dat u voor ogen heeft. Indien u een wens of opmerking heeft is hij uw eerste aanspreek punt. Hij is verantwoordelijk voor de rest van het personeel, bestelt materiaal en stuurt onderaannemers aan. Hij doet de eerste controle op kwaliteit van het uitgevoerde werk en zal uw wensen realiseren