Bouwbedrijf
Bouwbedrijf Burghouts in
Nijmegen
<<=Terug naar plaats Nijmegen
Ontvang offertes en bespaar tot 40% op diverse bouwbedrijven in
Nijmegen en omgeving!

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Bouwbedrijf Burghouts
Bachstraat 29
6521EH Nijmegen

tel: (024) 3778545

Extra informatie

Een bedrijf met een rijke historie van meer dan tachtig jaar, maar ook met een mooie toekomst.   
Burghouts is een familiebedrijf dat zich richt op duurzaam onderhouden, verbouwen, renoveren en beheren van vastgoedobjecten van onze klanten. Wij hebben als doel op een rendabele manier een bijdrage te leveren aan verlenging van de levensduur van de panden. 
 
Ik nodig u graag uit om kennis te maken met de dienstverlening. Wilt u zien wat wij presteren, dan verwijs ik u naar de projectensite. 
 
Visie 
 
Burghouts ziet vier belangrijke ontwikkelingen in de markt waar zij in de toekomst op in gaan spelen: werkgeversmerk, de klant van onze klant, milieu en energie: duurzaamheid en samenwerking 
 
Werkgeversmerk 
 
Onze medewerkers op de werkvloer en kantoor maken het verschil. Zij zorgen ervoor dat onze relaties zich goed voelen bij Burghouts en dat wij ons onderscheiden van de concurrentie. Daarom willen wij onze medewerkers een baan geven waarin ze vinden wat ze zoeken: uitdaging en inspiratie. Dat zijn wij aan hen verplicht. 
 
Een motiverend personeelsbeleid is voor ons onderdeel van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Door motiverend personeelsbeleid, een afwisselend opdrachtenpakket en goede arbeidsvoorwaarden, willen we uitgroeien tot een zogeheten werkgeversmerk. Burghouts is een gewild en geliefd bedrijf! Van de medewerkers verwachten we motivatie, betrokkenheid en vakbekwaamheid. Bovendien verwachten wij van hen dat ze klantgericht zijn. Onze medewerkers koppelen technische kennis aan inzicht in duurzame oplossingen voor onze klanten.  
 
De klant van onze klant 
 
Burghouts wilt een meerwaarde leveren aan de klanten en de klanten van onze klanten. Dat doen we door ons voornamelijk toe te leggen op communicatie. Speerpunten in onze aanpak zijn: 
 
  • Communicatie met bewoners 
  • Goede omgang met bewoners 
  • Het nakomen van afspraken 
  • Planning; de werkzaamheden binnen het tijdspad afronden 
  • De klant in ruime mate ontzorgen en adequaat informeren over de voortgang. 
 
Zaken, die hoewel ze logisch klinken, in de praktijk vaak minder ‘gewoon’ zijn. Wij wijzen onze medewerkers er dan ook voortdurend op helder en eerlijk te communiceren en afspraken na te komen. 
 
Milieu en energie: duurzaamheid 
 
In het ‘nu’ leven betekent niet dat je niet over de toekomst hoeft na te denken. Integendeel, nu heb je de verantwoordelijkheid voor de toekomst. Dat besef is in alle lagen van de organisatie doorgedrongen en dat dragen we ook uit. In ons dagelijks werk staan duurzaam adviseren, beheren en onderhouden centraal. Dat doen we bijvoorbeeld door gebruik te maken van producten die het milieu sparen, door afval te verwerken en door regionaal te werken. Regionale focus zorgt voor minder autokilometers en lokale betrokkenheid die onder meer tot uiting komt in werkgelegenheid en ondersteuning van lokale projecten.

Specialiteit
  • Dakterras  
  • Kantoor