Bouwbedrijf
Bouwbedrijf RJ Bouw BV in
Nuenen
<<=Terug naar plaats Nuenen
Ontvang offertes en bespaar tot 40% op diverse bouwbedrijven in
Nuenen en omgeving!

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Bouwbedrijf RJ Bouw BV
Collse Heide 18
5674VN Nuenen

tel: 040-2842029

Extra informatie

Kennis en kunde, dat is waar Bouwbedrijf RJ Bouw BV voor staat. Voor elk project is onze inzet 100%.   Bouwbedrijf RJ Bouw BV levert hoogwaardige kwaliteit. Door onszelf steeds te verbeteren, zijn we in vijftien jaar tijd uitgegroeid tot een veelzijdig bouwbedrijf met een goede naam in de regio. 
 
Bouwbedrijf RJ Bouw BV is kundig in aanbouw, verbouw en nieuwbouw. Alle bouwkundige werkzaamheden worden in eigen bedrijf uitgevoerd. Onze medewerkers zijn allround vakmensen die zelfstandig kwaliteitswerk leveren. Bouwen aan een uitstekend resultaat; dat is onze drijfveer. 
 
Bouwbedrijf RJ Bouw BV is een erkend leerbedrijf. Jonge vakgenoten krijgen de kans om het geleerde in de praktijk te brengen. De begeleiding is in handen van gediplomeerde leermeesters. Meedenken en meewerken zijn de uitgangspunten. Zo wordt ons personeel in eigen bedrijf opgeleid.  
 
Kiest u voor Bouwbedrijf RJ Bouw BV, dan kiest u voor kwaliteit. Om onze kwaliteit te waarborgen zijn wij aangesloten bij Stichting BouwGarant. Dit betekent dat Bouwbedrijf RJ Bouw BV voldoet aan strenge eisen op het gebied van vakmanschap en betrouwbaarheid. Ander voordeel voor u is dat u de verBOUWgarantie bij ons kunt aanvragen. Hiermee bent u beschermd tegen de financiële risico's van uw verbouwing.