Bouwbedrijf
Bouwbedrijf Deijkers Roosendaal in
Roosendaal
<<=Terug naar plaats Roosendaal
Ontvang offertes en bespaar tot 40% op diverse bouwbedrijven in
Roosendaal en omgeving!

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Bouwbedrijf Deijkers Roosendaal
St. Theresiastraat 21c
4700 AH Roosendaal

tel: 0165 - 540739

Extra informatie

Deijkers, een modern aannemersbedrijf met drie generaties ervaring   
Deijkers is een bouwbedrijf in de ruimste zin van het woord, met veel ervaring en een moderne kijk op ondernemerschap. 
 
In 1934 werd de basis gelegd voor het huidige bouwbedrijf. Deijkers is een vertrouwde naam in Roosendaal en omgeving waarin de loop van vele jaren tal van projecten, groot en klein, zijn gerealiseerd. Door het leveren van kwaliteit in het geheel van de bouwkundige dienstverlening, heeft het bedrijf een goede reputatie opgebouwd bij particulieren, het bedrijfsleven, de overheid en de industrie. 
 
Het accent van de werkzaamheden ligt op het gebied van nieuwbouw, verbouw, onderhoud en renovatie van woningen, industrie en overheidsgebouwen. Bovendien worden in eigen beheer (kleinschalige) nieuwbouwprojecten ontwikkeld op voornamelijk binnenstedelijke locaties. Korte communicatielijnen en een goede interne organisatie stellen het bedrijf in staat om gemaakte afspraken te bewaken en na te komen. 
 
Alle projecten krijgen de aandacht die ze verdienen. Heldere communicatie en persoonlijk contact met de opdrachtgever vinden wij belangrijk. Als Bouwgarant bouwbedrijf voldoen wij aan strenge eisen op het gebied van vakmanschap, betrouwbaarheid en bedrijfsvoering. Met het Milieu en veiligheid wordt terdege rekening gehouden. Hiervoor is Deijkers V.C.A. gecertificeerd.