Bouwbedrijf
Bouwbedrijf J C Koevoets BV in
Rucphen
<<=Terug naar plaats Rucphen
Ontvang offertes en bespaar tot 40% op diverse bouwbedrijven in
Rucphen en omgeving!

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Bouwbedrijf J C Koevoets BV
Korte Hei 43/A
4715RS Rucphen

tel: 0165-348080

Extra informatie

Bouwbedrijf J C Koevoets BV    
Welkom bij Bouwbedrijf J C Koevoets BV  
 
Specialist in ambachtelijke bestrating 
 
Bouwbedrijf J C Koevoets BV is gespecialiseerd in ambachtelijke bestrating en sinds 1995 onderdeel van Gebr. Oomen Groep (link groep). In het bedrijf wordt meer dan 50 jaar kennis en vakmanschap gewaarborgd. J.C. Koevoets heeft vele nieuwbouw-, onderhouds- en reconstructiewerken op het gebied van wegenbouw gerealiseerd in Noord-Brabant, Zeeland en Zuid-Holland. Tot onze uitgebreide klantenkring behoren onder andere gemeentes, woningbouwverenigingen en vele andere bedrijven. Daarvan mogen we sommigen al ruim 40 jaar tot onze vaste relaties rekenen. 
 
Samenwerking met opleidingscentra 
 
Door onze ambachtelijke uitvoering van bestratingswerkzaamheden is J.C. Koevoets b.v. een bekende en betrouwbare naam in de markt. Om vakmanschap te stimuleren en te waarborgen voor de toekomst werken wij nauw samen met diverse opleidingscentra zoals het VIB en diverse ROC’s. Wij hechten veel waarde aan kwaliteit en het opleiden van mensen. Zo leveren onze medewerkers niet alleen kwalitatief hoogwaardig werk, maar werken zij ook volgens de hoogste arbo-, welzijns- en veiligheidseisen. 
 
Soorten bestratingen 
 
Alle soorten bestratingen kunnen door de gediplomeerde en zeer ervaren medewerkers van J.C. Koevoets worden aangelegd. Of dit nu gebakken bestratingen, natuurstenen bestratingen of kleinplaveisel betreft. 
 
Onderhoudsploeg 
 
Ons bedrijf beschikt over onderhoudsploegen, die onderhoudswerkzaamheden aan de bestratingen verrichten. De transport- en hulpmiddelen, die zij tot hun beschikking hebben zijn hier helemaal op ingericht. 
 
Modern machinepark 
 
Bouwbedrijf J C Koevoets BV bezit een zeer modern machinepark om alle soorten bestratingswerkzaamheden vakkundig en met oog voor detail uit te kunnen voeren. Ons materieel draagt bij aan betere arbeidsomstandigheden en zorgt voor veiligheid tijdens de werkzaamheden.

Specialiteit
  • Bestrating  
  • wegenbouw