Bouwbedrijf
F Bijl & Zn BV Aannemersbedrijf in
Schiedam
<<=Terug naar plaats Schiedam
Ontvang offertes en bespaar tot 40% op diverse bouwbedrijven in
Schiedam en omgeving!

Aanschaf, installatie of inhuren van:
F Bijl & Zn BV Aannemersbedrijf
Fokkerstraat 487
3125BD Schiedam

tel: 010-4620280

Extra informatie

Het aannemersbedrijf F. Bijl en Zn. B.V. is opgericht in 1907 door dhr. F. (Fop) Bijl. De onderneming, toendertijd nog een weg- en waterbouwbedrijf met +/-100 man personeel, heeft zich in de bijna 110 jaar ontwikkeld tot een klein en specialistisch bedrijf in de restauratie en renovatie. We zijn een echt familiebedrijf waar inmiddels de 4e generatie Bijl aan het roer staat. Onze medewerkers zijn mensen die hun vak verstaan en doen er dan ook alles aan om het beste resultaat te behalen. Wij zijn gespecialiseerd in machinale houtbewerking waardoor wij veel zelf kunnen maken. Onze kennis en kunde voor restauratie en renovatie komt ook goed van pas bij projecten op het gebied van onderhoud, nieuwbouw en utiliteitsbouw.   
Omdat wij veel waarde hechten aan een kwalitatief goed eindproduct en zekerheid voor onze klanten zijn wij aangesloten bij Bouwend Nederland en in het bezit van het bouwgarant keurmerk. Daarbij bieden wij jonge timmermannen en -vrouwen graag de mogelijkheid om te leren en zijn wij daarom een erkend leerbedrijf van Bouwradius. 
 
In de afgelopen jaren hebben wij ons vakmanschap mogen toepassen bij verschillende bijzondere projecten. Kijk gerust eens bij onze projecten om een impressie te krijgen van onze werkzaamheden.

Specialiteit
  • Kozijnen  
  • Timmerwerk  
  • Dakopbouw  
  • Woningbouw  
  • Deuren