Bouwbedrijf
Wijnen bouw Schijndel in
Schijndel
<<=Terug naar plaats Schijndel
Ontvang offertes en bespaar tot 40% op diverse bouwbedrijven in
Schijndel en omgeving!

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Wijnen bouw Schijndel
Spoorlaan 8
5481SK Schijndel

tel: 073-5492381

Extra informatie

Wijnen bouw Schijndel is van oorsprong een familiebedrijf en we bouwen al sinds 1885. Daarmee zijn we een van de oudste zelfstandige bouwondernemingen van Zuid en Midden Nederland. Naast veel geschiedenis, hebben we ook ambities. In de loop der jaren zijn we gegroeid tot de onderneming die we nu zijn. Met zo’n 200 medewerkers en een jaaromzet van ongeveer 110 miljoen Euro. Groei of niet, we vergeten niet wie we zijn en wat ons heeft gebracht waar we vandaag zijn. We zijn trots op onze kernwoorden daadkracht, kwaliteit, directe betrokkenheid, een betrouwbare werkwijze en een gezonde financiële basis. Traditionele waarden die we combineren met alles wat ons tot een moderne bouwonderneming maakt.   
We hebben onze krachten gebundeld in vier allround bouwbedrijven: 
 
  • Wijnen Bouw Someren 
  • Wijnen Bouw Schijndel 
  • Wijnen Bouw Horst 
  • Wijnen Bouw en Service 
 
Onze vier vestigingen geven ons de mogelijkheid om in onze directe omgeving te werken. We zijn regionaal betrokken, maar kijken zeker ook verder dan de grenzen van onze nabijheid. Zo maken we onze ambities waar, op het gebied van groei in omvang en altijd uitbreidende kennis. 
 
We hebben vier vestigingen vanuit waar we totaalconcepten aanbieden om onze opdrachtgevers te ontzorgen. Iedereen bij Wijnen is eenvoudig te benaderen, omdat we geloven dat dat leidt tot de beste eindproducten. Die resultaten willen we altijd zien. Voor onze opdrachtgevers, maar ook heel gewoon omdat Wijnen een goede naam heeft hoog te houden. 
 
Wijnen ontwerpt, ontwikkelt, realiseert, beheert en financiert. Altijd met een planning waar we niet van afwijken. We hebben een platte, slanke organisatie waar onze opdrachtgevers eenvoudig die mensen bereiken die ze nodig hebben. Onze ervaring en kennis houden ons niet tegen om altijd meer te willen weten en kunnen. Voor ons zijn het vanzelfsprekendheden om te zijn waar we voor staan: gedegen en betrouwbaar, met samenwerkingen waarin we afspraken nakomen. Wat we ook niet meer dan normaal vinden, is dat we werken met materialen en technieken die voldoen aan de hoogst denkbare eisen. Op deze manier bouwen we langdurige relaties waarin we nu en in de toekomst de ambities van al onze klanten waarmaken. 
Samenwerking 
 
We brengen alle bouwpartijen in een vroeg stadium samen voor goed overleg. Het klinkt logisch, maar de praktijk wijst uit dat het dat niet altijd is. Wij zweren erbij, omdat het voor ons dé manier is om tot de beste resultaten te komen. Samen met onze opdrachtgever, de architect, constructeur, adviseurs, leveranciers en neven- en onderaannemers combineren we kennis en kunde met wensen. Het resultaat: een hogere kwaliteit, geen verlies van bouwtijd en geen of minder faalkosten. 
Procesbeheersing 
 
Ieder project heeft een eigen dynamiek en complexiteit. Wijnen beheert het hele proces voor opdrachtgevers. Of het nu gaat om een ambitieuze planning, een lastige constructie, ingewikkelde logistiek of alle drie die zaken tegelijk. We bedenken slimme en praktische oplossingen voor concrete vraagstukken en verzorgen deze van begin tot eind. Wijnen Bouw houdt van duidelijkheid. Door altijd het aanspreekpunt te zijn voor onze klanten en samenwerkende partners, garanderen we deze. 
 
Certificering 
 
Kwaliteit laten we graag zien met wat we bouwen en hoe we onze opdrachtgevers ontzorgen. Daarnaast is Wijnen in het bezit van een aantal certificeringen die ook veel zeggen over onze prestaties en de eisen die we onszelf opleggen: 
 
  • ISO 9001:2008 
  • VCA**2008/5.01 
  • ISO 14001 
  • FSC®-CoC 
 
 
Wijnen Installaties is een erkend installatiebedrijf. Een betrouwbare partner voor ontwerp, engineering, realisatie en onderhoud van uw installatie. Geïntegreerd in een bouwproject of op zichzelf staand. Wijnen biedt opdrachtgevers een breed scala aan producten en diensten voor zowel werk- als woonomgeving. We verdelen ze over de volgende disciplines: 
 
• Werktuigbouwkunde (HVAC) 
• Elektrotechnisch 
• Regeltechniek 
• Brandveiligheid 
• Sprinkler. 
 
We bieden u het beste door u ook te informeren, te adviseren en te ontzorgen. Maatwerk en zekerheid. Onze gespecialiseerde vakmensen kijken samen met u welke oplossing het beste aansluit op uw wensen, de exploitatiekosten en alle eisen waaraan een technische installatie vandaag de dag aan een technische installatie moet voldoen. Laag in energieverbruik en milieuvriendelijk, bijvoorbeeld. 
 
Voor een optimale woon- en werkomgeving is goed onderhoud van uw technische installatie een must. Wij nemen u die zorg graag uit handen en handelen adequaat in geval van storing. We monitoren uw installatie continu en zorgen voor de perfecte instelling. Zo zorgen we voor optimaal gebruik tijdens de hele levensduur. 
 
Wijnen heeft expertise in bouw- en installatietechniek gekoppeld. Zo kunnen we u een totaalconcept bieden met de kwaliteit, betrouwbaarheid, duidelijkheid en daadkracht die ons uw ideale partner maken.