Bouwbedrijf
Bouwbedrijf LTM Bouw BV in
Sint michielsgestel
<<=Terug naar plaats Sint michielsgestel
Ontvang offertes en bespaar tot 40% op diverse bouwbedrijven in
Sint michielsgestel en omgeving!

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Bouwbedrijf LTM Bouw BV
Mugheuvelsteegje 2
5271 VX Sint michielsgestel

tel: 073-5943320

Extra informatie

Bouwbedrijf LTM Bouw BV is een regionaal georiënteerd bouwbedrijf dat is gevestigd in Sint-Michielsgestel. Wij zijn een modern, relatief jong bedrijf dat in 2000 is opgericht door Leon School en Dennis Visser. Onze kracht zit in de samenwerking met een vast netwerk van zeer ervaren professionals. Zij zijn zelf ook ondernemer en daardoor erg gemotiveerd en betrokken. Dit maakt dat we flexibel en creatief zijn en altijd met een zorgvuldig samengesteld team van specialisten invulling kunnen geven aan uw woonwensen. Of het nu aanbouw, verbouw of nieuwbouw is.   
Wat kan Bouwbedrijf LTM Bouw BV voor u betekenen? 
 
Wij begeleiden u met het vertalen van uw woonwens tot een ontwerp. U krijgt van ons een duidelijk taken- en tijdsplan zodat u weet waar u aan toe bent. Dat ziet u ook terug in een scherpe en overzichtelijke offerte op maat. En.. afspraak is afspraak. Wij werken snel en zorgvuldig en samen met ons team van vakmensen kunnen wij altijd flexibel inspringen op veranderingen tijdens het bouwproces. 
 
We kunnen u alle zorg uit handen nemen. Van de tekeningen van de architect tot aansturing van de bouwkundig constructeur en de coördinatie van de verbouwing. Wij adviseren u in een bouwmethode en denken mee over de keuze van materialen. Uw plan wordt getoetst aan bouwregelgeving, welstand en vergunningaanvraag zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. 
 
Vindt u het prettig om zelf de touwtjes in handen te nemen. Ook dat kan! Want wij leveren maatwerk. Altijd in een ongedwongen en goede sfeer. Een verbouwing vergt veel energie en brengt de nodig sores met zich mee. U kunt erop rekenen dat gemaakte afspraken worden nagekomen en dat er in rap tempo wordt doorgewerkt. 
 
Onderhoud & Renovatie 
 
Een huis vraagt door de jaren heen om onderhoud. Dat is gewoon zo. Slecht of matig onderhoud maakt dat uw woning minder waard wordt. Wij hebben ervaring met klein en groot onderhoud. Denk bijvoorbeeld aan het vervangen van kozijnen, vervangen van draaigedeelten of isoleren van vloeren, wanden of plafonds. Dat kan u veel energie besparen. Over kosten gesproken; wij kunnen u ook een onderhoudspakket aanbieden waarbij u verspreid over een aantal maanden (of jaren) gewenste onderdelen van uw woning kunt laten onderhouden of vernieuwen.